Denitrare apa

denitrare

Nitratii din apa sunt un prericol imens, un pericol ugicas dupa toate constatarile facute de-a lungul anilor. Nitratii apei au o actiune foarte mare si foarte periculoasa atat aspupra adultilor dar mai ales asupra sugarilor, care mor subit din cauza acestor factori. Nitratii se mai cunosc si sub numele de “ moartea albastra” tocmai din cauza culorii ce o prind oamenii ce mor din cauza acestora. In cadrul intestinelor nitratii sunt convertiti in nitriti si ataca direct hemoglobina care contribuie la transportul oxigenului in sange. Este extrem de important sa evitati folosirea apei cu un nivel ridicat de nitriti la baut. Prin fierberea apei, creste concentratia de nintrati si automat si riscurile potentiale.

Pentru filmtrarea nitratilor pentru o retea mai complexa, pentru debite mari de apa, s-au creat sisteme de denitrare, acestea filtreaza nitratii cu ajutorul diverselor metode de retinere a acestora.

Cum denitrez apa potabila din propria casa

Pentru procesul de denitrare al apei de consum din propria casa, s-au creat asa numitele filtre de denitrare. Acestea sunt ideale pentru locuintele cu un consum mediu de apa si un continut mediu de nitrati. Filtrele de nitrati retin nitratii intr-o incapere speciala cu ajutorul unui filtru, iar apa rezultata va fi o apa pura, lipsita de nitrati si bacterii.

Avantajele filtrului de denitrare

Avantajele filtrului de denitrare sunt protejarea sanatatii dumneavoastra si a familiei de la actiunile nocive pe care le pot crea nitratii si nitritii, filtrul de denitrare va feresc de bolile generate prin consumul de apa ce avea un grad foarte ridicat de nitrati, aceste boli fiind foarte grave. Un mare avantaj este ca filtrele de denitrare se pot regla astfel incat sa poata regenera la intervale de timp regulate apa, in raport cu volumul filtrului, iar regenerarea se face automat, consumul de sare si apa pot fii precis reglate cu ajutorul computerului incorporat acestui filtru. Daca v-ati hotarat sa comandati un filtru de denitrare a apei pentru a nu mai consuma o apa contaminata, puteti achizitiona de pe acest site www.tratarea-apei.ro, puteti achizitiona de pe acest site cele mai bune filtre, o sa gasiti cele mai bune rapoarte intre calitate si pret, garantam faptul ca nu o sa va regretati investitia.

Ce durata de viata au filtrele de denitrare?

Filtrele de denitrare a apei sunt foarte eficiente si isi merita banii mai ales din cauza faptului ca acestea sunt facute din cele mai bune materiale, atata timp cat ve-ti intretine aceste filtre corect, si o sa le curatati manual fara a folosi diferite substante chimice de curatat, durata de viata a acestui aparat poate sa treaca chiar si de 10 ani.

De ce sa folosim un filtru ?

Daca doriti sa achizitionati si sa folositi un filtru de denitrare sau nu este alegerea dumneavoastra, dar trebuie sa va ganditi si la sanatatea dumneavoastra, iar daca dumneavoastra consumati apa plata de la magazin trebuie sa va amintiti ca dumneavoastra cheltuiti o suma mare de bani pentru aceasta, filtrul de denitrare ajutandu-va sa faceti economii.

Daca doriti sa achizitionati un filtru pentru denitrare, accesati site-ul atasat anterior si comandati cu incredere.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments