Refu Blog

Dacă ești pasionat de fotografiere și filmare, vei fi încântat să afli despre noul Osmo Pocket 3. Acest dispozitiv compact și puternic îți oferă o multitudine de opțiuni creative pentru a-ți exprima viziunea artistică.

Imagini autentice și umbre realiste în orice moment al zilei

Cu senzorul CMOS de 1 inch și capacitatea de a filma în 4K/120fps, Osmo Pocket 3 redă culorile autentice și umbrele realiste, indiferent de momentul zilei. Poți surprinde fiecare detaliu într-o calitate impresionantă.

Efecte Glamour 2.0 pentru o frumusețe naturală

Datorită funcției de Clear & Glowing Complexion, frumusețea ta naturală va radia în fiecare fotografie sau filmare. Osmo Pocket 3 te ajută să obții un ten clar și luminos, pentru rezultate uluitoare.

Focalizare rapidă și stabilizare mecanică

Cu tehnologia Full-Pixel Fast Focusing, Osmo Pocket 3 poate focaliza rapid orice moment important. Stabilizarea mecanică pe 3 axe asigură imagini stabile și clare, chiar și în mișcare.

Opțiuni inovatoare pentru viziunea ta creativă

Osmo Pocket 3 este echipat cu un ecran rotativ de 2 inch și funcția Smart Horizontal-Vertical Shooting, permițându-ți să surprinzi imaginile din orice unghi. ActiveTrack 6.0 îți permite să urmărești subiectele în mișcare cu precizie.

Livestreaming de înaltă definiție și funcție de webcam

Osmo Pocket 3 susține livestreaming-ul în format HD, permițându-ți să împărtășești momentele tale speciale în timp real. Poți utiliza dispozitivul ca o cameră web pentru întâlniri online sau chat video, având o imagine stabilă și audio clar.

Accesorii care îți completează experiența

Pentru a-ți oferi mai multe opțiuni creative, Osmo Pocket 3 vine cu o serie de accesorii utile. De la filtre magnetice pentru controlul luminii și tonurilor pielii, la trepiede flexibile și adaptoare pentru diverse porturi, aceste accesorii îți permit să explorezi noi posibilități în fotografiere și filmare.

Comparație între modelele din seria Osmo Pocket

Descoperă noul Osmo Pocket 3 • Refu Blog

Pentru a face o alegere informată, poți consulta tabelul de mai jos care prezintă specificațiile principale ale modelelor Osmo Pocket 3, DJI Pocket 2 și Osmo Pocket.

Osmo Pocket 3DJI Pocket 2Osmo Pocket
Senzor CMOS1 inch1/2.3 inch1 inch
Specificații video4K/120fps4K/60fps4K/60fps
EcranOLED, 2 inchLCD, 1 inchLCD, 1 inch
Înregistrare audioStereoStereoMonofonic
Timp de încărcare80% în 16 min80% în 48 min80% în 48 min
Informatii preluate de pe site https://www.dji.com/global/osmo-pocket-3

Descoperă mai multe despre Osmo Pocket 3

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre noul Osmo Pocket 3 sau despre accesoriile disponibile, poți consulta site-ul lor oficial. Acolo găsești informații despre DJI Care Refresh, aplicația DJI Mimo și tehnologia LightCut.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment