Brelocurile sunt accesorii pe care toti le avem, fie legate de cheile de la casa, masina sau de la cutia de posta, acestea sunt utile, deoarece ne ajuta sa nu pierdem lucrurile atat de usor. Site-ul giftday.ro ofera o gama vasta de brelocuri personalizate din diferite materiale, iar cei care doresc sa cumpere sau sa faca un cadou deosebit pot accesa site-ul: https://wwwrefuro9d251.zapwp.com/q:i/r:0/wp:1/w:1/u:https://www.giftday.ro/cadouri/Brelocuri-personalizate.

Brelocurile sunt cumparate de obicei ca un memento nostalgic al vacantelor si al calatoriilor si prezinta adesea monumente si personaje celebre. Datorita varietatii imense disponibile si a greutatii lor usoare, brelocurile sunt alegerea evidenta pentru a lua inapoi acasa la prieteni si familie ca mici cadouri simbolice.

Ele sunt adesea colectate de adolescenti ca parte a unei tendinte de moda, pentru a fi folosite pentru cheile dulapului sau pentru a fi agatate pe pungi pentru a face o declaratie expresiva si pentru a arata fler si individualitate. Una peste alta, sunt un mod excelent de a-ti exprima stilul personal.

Tipul de marfa orientat catre generatia tanara are adesea numele si imaginile trupelor de muzica cunoscute, desene animate si foarte des designurile includ snururi si brelocuri de jucarie de plus, care arata dragut atunci cand sunt atarnate de fermoarele rucsacelor.

Unele persoane pastreaza brelocuri de colectie pentru o data ulterioara, cand vor avea valoare adaugata la un moment dat, deoarece sunt „retro” sau vintage.

Din ce sunt fabricate brelocuri?

Metalul si acrilul sunt printre cele mai populare materiale utilizate pentru brelocuri. Exista, de asemenea, brelocuri din piele si alte tipuri de modele de brelocuri realizate din cauciuc sau chiar din lemn.

O multitudine de brelocuri fashion sunt realizate din alte materiale disponibile pe piata, cum ar fi cea mai recenta tendinta a brelocului pom pom „fluff ball”, care este disponibil in tot felul de culori si dimensiuni diferite.

Brelocurile luminoase sunt minunate atunci cand trebuie sa-ti gasesti cheile pe timp de noapte in timp ce stralucesc in intuneric, precum si cele aprinse care pot fi pornite si oprite, care sunt, de asemenea, foarte impresionante.

In cea mai mare parte, brelocurile au un inel despartit din metal, care este folosit pentru a atasa cheile, cu toate acestea, unele brelocuri au o clema care poate fi atasata la o centura pentru a se asigura ca cheile nu se pierd cand sunt afara.

Pe langa varietatea  de produse in serie, brelocurile pot fi personalizate si cu imagini ale celor dragi si ale animalelor de companie sau nume de companii care pot fi distribuite in scopuri de marketing.

La ce se folosesc brelocuri?

Brelocurile sunt cele mai populare articole promotionale si cele mai comune dintre toate suvenirurile.

Un breloc de chei va va mentine cheile la un loc si in siguranta, acestea oferind, de asemenea, acces usor la chei atunci cand le cautam in geanta sau servieta. Este mult mai usor sa ne gasim cheile atunci cand este atasat la chei un breloc, mai mult sau mai putin fashion

Sunt usoare, de dimensiuni mici si ieftine, ceea ce le face excelente pentru companiile de publicitate si organizatiile de caritate si pentru a fi oferite cadou unui numar mare de oameni. Indiferent daca sunt oferite grupurilor de copii intr-o excursie cu scoala sau distribuite in mod gratuit potentialilor clienti in scopuri de recunoastere a marcii, brelocurile sunt cu siguranta o solutie accesibila demna de luat in calcul.

Brelocurile folosite pentru cadouri corporative ar include, de obicei, sigla companiei, numele si adresa companiei, numarul de telefon, adresa de e-mail si, probabil, un slogan.

Utilizari practice:

Cum ne sunt de folos brelocurile

Nu numai ca brelocurile sunt extrem de utile pentru localizarea cheilor casei sau a masinii, datorita design-urilor lor izbitoare si culorilor atragatoare, dar, de asemenea, intra in practica aproape in fiecare zi pentru unii oameni care trebuie sa le foloseasca ca suporturi de carduri pentru intrarea in cladiri.

Un alt design practic este brelocul cu banut pentru caruciorul de cumparaturi, care are atasat un mic disc metalic sau din plastic de aceeasi dimensiune ca o moneda. Nu veti mai avea dificultatea de a gasi o moneda de 50 de bani prin geanta su portmoneu sau sa va rugati de trecatori sa va schimbe 1 leu.

Brelocurile pot fi gasite, de asemenea, atasate la obiecte mai mari, cum ar fi posete si stick-uri USB.

Brelocuri ca marturii de nunta

Brelocurile pot fi marturii de nunta minunate pe care oaspetii le pot folosi in continuare mult timp dupa ziua ta cea mare. Acestea pot fi, de asemenea, personalizate cu numele mirilor si cu data nuntii.

De fapt, articolele inedite, cum ar fi magnetii si brelocurile, pot fi folosite ca marturii sau cadouri pentru toate ocaziile speciale, inclusiv pentru botexuri, pentru petreceri de ziua de nastere sau chiar la petrecerile de Craciun.

Brelocurile gravate sunt mai rezistente decat brelocurile imprimate. Numele de brand sau logo-ul  gravat pe suprafata articolelor promotionale nu se va dezlipi sau deteriora usor. Astfel, aceste brelocuri pot face obiectul produselor promotionale cat mai mult imp posibil. De asemenea, brelocurile gravate vor adauga glam si stil imaginii brandului fata de alte produse ce sunt doar tiparite. In timp ce brelocurile sunt populare pentru ca sunt articole promotionale mai putin costisitoare, brelocurile si au cel mai mare impact. Frumusetea si calitatea brelocurilor gravate va arata cat de mult ne dorim sa ne promovam afacerea si respectul pentru clienti.

Alegeti din vasta gama de brelocuri personalizate de la giftday.ro pentru o surpriza pe cinste!

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment