Despre calendare personalizate de toate formele si marimile

Vin sarbatorile, vin sarbatorile… Cam asa suna inceputul unui colind (Florile Dalbe) ei bine, odata cu sarbatorile de iarna, vine si noul an, iar daca doriti sa oferiti colaboratorilor, partenerilor, si angajatilor o mica atentie inainte de concediul de sarbatori, Dalim Promo vine sa va ofere o idee foarte practica si eleganta. Suntem importator si furnizor de produse personalizabile cum ar  fi agende, pixuri, brelocuri, gadegeturi, articole textile dar si calendare personalizate de mai multe tipuri si marimi. Si pentru ca alegerea unui calendar personalizat este de multe ori o provocare pentru multi patroni si lideri de firme si companii, dorim ca in acest articol sa va oferim cateva sfaturi despre modul in care puteti personaliza aceste calendare, astfel incat, acestea sa fie mai mult decat obiecte practice, sa reprezinte si un cadou elegant.

Calendare personalizate de perete, birou sau de buzunar

In primul rand, trebuie sa stiti ca exista mai multe tipuri de calendare personalizate, incepand cu cele de buzunar, pana la cele de perete si speciale, toate pot fi personalizate prin print, serigrafie sau prin gravura laser/mecanizata. Daca ar fi sa facem un top al calendarelor personalizate, putem spune ca pe departe, cele mai populare sunt cele de perete, insa, destul de populare sunt si cele de birou si de buzunar.

Pentru cei care doresc sa ofere calendare personalizate de perete, cu 12 file oferim o gama larga de modele si aranjamente ale calendarului precum si posibilitatea personalizarii acestora cu imaginile clientului sau alese de catre acesta. De asemenea, personalizarea poate include si marcarea unor date speciale cum ar fi sarbatori, aniversari sau programul evenimentelor din anul ce urmeaza.

Pentru calendare personalizate cu imagini trebuie sa stiti, in cazul in care doriti sa folosim imaginile oferite de catre dumneavoastra, acestea trebuie sa respecte doua conditii. Prima este cea care tine de dimensiunile acesteia. In general, o imagine ce depaseste dimensiunea de 1600×1200 la 72DPI (Dots per Inch indica rezolutia imaginii, nu dimensiunea) ar fi aproape de minimul acceptat. Pentru a fi sigur de calitatea printurilor, o rezolutie 4K (3840×2160)la 300DPI este suficienta pentru a obtine printuri de calitate. Asadar, in cazul in care doriti sa folositi fotografii personale este cel mai bine ca acestea sa fie realizate cu un aparat foto de minim 10megapixeli.

Despre calendare personalizate speciale si inedite

De asemenea puteti opta pentru  calendare personalizate speciale, care pot include informatii despre evenimente personale sau corporate sau pot avea forme mai putin uzuale. Un bun exemplu in acest sens este calendarul din aluminiu care posesorul utilizeaza o masca ce gliseaza deasupra numerelor inscriptionate, stabilind luna in functie de data de 1 a fiecarei luni.

In concluzie putem spune ca oferirea de calendare personalizate cu diferite ocazii (mai ales in aceasta perioada) este o modalitate excelenta de a face un dar atat util, cat si elegant persoanelor dragi, prietenilor si nu numai. Va asteptam pe siteul www.dalimpromo.ro cu oferte avantajoase dar si cu servicii de personalizare prin print sau gravura laser a produselor.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments