django-unchainedDjango Unchained este un film superb, distribuție foarte interesantă cu Jamie Foxx (Django), Leonardo DiCaprio (Calvin Candie), Samuel L. Jackson (Stephan) și cu Christoph Waltz în rolul lui Dr. King Schultz care mi-a plăcut maxim cum a jucat, chiar a caștigat și premiul Bafta 2013 în UK pentru cel mai bun rol secundar. Pentru cei care nu ați văzut înca Django Unchained este timpul să vă apucati, regia fiind în numele lui Quentin Tarantino, care și el a luat premiu la Bafta 2013.

Înca-l mai poți prinde la cinema, dacă te grăbești puțin, o să urmărești un film bun, din punctul meu de vedere.

Django Unchained

Acțiunea filmului este cu doi ani înainte să înceapă războiul civil din Statele Unite, Django (Jamie Foxx) este un sclav care are un trecut plin de suferiță si violență, care soarta-l aduce în mâinile lui Dr. King Schultz (Christoph Waltz) un neamț destul de amuzant din punctul meu de vedere, care nu are nicio problemă că Django este sclav, tot ce vrea el este să îi prindă pe frații Brittle, fiind cautați pentru omor, ah da, era să uit Dr. King Schultz era vânător de recompense, era plătit să omoare anumiți oameni pentru diferite sume de bani, așa că el calătorea să prindă ucigași, hoți sau alți oameni căutați pentru infracțiuni. De ce apelează Dr. King Schultz la un simplu sclav? Django a fost sclav pe o plantație unde fraţii Brittle se ocupă de pedepsirea sclavilor, dar în general se ocupau de securitatea plantației, ca să zic așa. Dupa ce îi omoară pe fraţii Brittle lui Django îi este oferită libertatea, dar rămâne alături de Dr. King Schultz pentru a vâna criminalii căutați.

Între timp Django îi explică doctorului că el a avut o soție și că este în continuare pe undeva, speră că în viață, nu știe unde exact. Așa că doctorul îl ajută să își caute soția.

Scenariul este realizat bineînteles de Quentin Tarantino. Imaginea este semnată de Robert Richardson, iar scenografia de J. Michael Riva. Costumele sunt create de Sharen Davis.

Django Unchained Song

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

3 Comments

    • Eu nu am vrut sa-l descarc, am zis sa-l las pentru un seara de cinema. Chiar e bun, mult peste media celor lansate de curand.

Write A Comment