Dota 2 Huskar in actiunie!

huskarDe câteva zile am început să mai joc Dota2, încă sunt un începător în Dota2 chiar dacă sunt level 6, pentru că încă mai trebuie să lucrez la items build-urile eroilor care nu îi știu, de exemplu primul meu meci a fost cu Sniper, care mi se părea foarte tare din cauza ultimatei lui, trage un glonț cu un damage important la începutul meciului de la o distanță considerabilă (655 dmg/3000 range), apoi între timp l-am descoperit pe Drow Ranger care știa să oprească inamicul cu 60% și eu, și echipa mea să avem plăcerea să îl omoram în liniste, apoi m-am plictisit de Drow Ranger și am trecut la Rubik, Luna, Keeper of the Light, Lion etc.

Până când am dat de Huskar, un erou cu atributul principat Strenght, numai că el este erou range (atacă de la distanță), nu este melee (atacă corp-la-corp) cum ar trb să fie în mod normal când atributul principal este Str).

Mai jos este un video în slow motion cu 6 kill-uri reușite de Huskar, din păcate nu s-au pus toate 6 în statistica mea ci doar 4, dar la toate 6 am realizat un damage aproape complet, numai că eram împreună cu echipa mea și câtiva au reușit last hit.

Dota 2: Huskar

Subscribe
Abonare pentru
guest
11 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Radu

hmm, interesant…dar tot la league of legends raman… 🙂

Radu

Sunt de aceasi parere, chiar nu este interesant LOL, daca vrei sa jucam un dota 2 oricand te astept la un dota 2.
Huskar mi se pare un erou mai mai mult decat interesant, insa eu am jucat dota 1, cand a aparut Huskar ca si erou nou cred ca era primul erou care era de caractere „putere” ce este pe range.

Bogdan N @redactia4fun.ro

Mare om….Pana sa vad ce s-a intamplat la comic con nu mi-am dat seama care este dimensiunea acestui fenomen si in Romania

Bucur

Dea dreptul palpitant acest joc cine are timp normal…

Yamasha

nu, nu, fara jocuri! nu vreau sa mai intru in jocuri ca iar imi pierd vremea aiurea…

Blog cu Stil

Tot la Fifa raman 🙂

Fotograf nunta Bucuresti

Nu prea mai am rabdare sa ma joc…dar m-as risca sa jucam un quake …!:P

Ionut

Ma tenteaza grav o revenire in forta :))

pastile de slabit

Foarte fain jocul!

Costinel

Hai ma pe LoL :o3