Dragobetele si nu Valentines Day!

Ca de obicei româniilor le place să poată sărbătorii ceva, şi pentru că toţi ne-am ataşat iremediabil de iubire în general, mai rău ca un drog pentru unii dintre noi, nu ştiu cum s-a ajuns să copiem Valentines Day de la americani când noi avem dragobetele.

Aşa că la toţi îndrăgostiţii le doresc azi o zi specială, daca nu este specială, trebuie sa o faceţi.

Eu nu mă număr printre îndrăgostiţi anul ăsta, poate la anul!

Dragobetele si nu Valentines Day! - Refu.ro

Subscribe
Abonare pentru
guest
9 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
bucuros

treaba e ca romanii au inceput sa afle de dragobete cam atunci cand au aflat si de valentines day..

HellBoy

De dragobete nu mai vezi inimioare peste tot. Nu mai vezi toti ursuletii de rahat pe care scrie ” te iubesc ( la noapte ) „. Si automat oamenii uita de dragobete. Valentines day e mult mai mediatizata, desi nu e a noastra, iar dragobetele, care e sarbatoarea noastra, se mediatizeaza prea putin..

Daniela

Oricum Valentine’s Day ftw pentru ca asa ne-am obisnuit si Dragobetele e ceva trecator. Prea putine cadouri. Astia de la A1 ce mai au adus spiritul in tara.

Bucur

poate pana la anul te si insori :))

CoStinel

Dragobetele l-am sărbătorit… Dar Valentines Day nu.

fotograf nunta bucuresti

Adik…nu ma mai iubesti=)) e mai bine decat cu persoana nepotrivita mai bine singurel!

Spiry

nu prea stiu care este legatura cu cele doua insa nu ar trebui sa existe o anumita zi in care sa iti exprimi dragostea.adica eu asa cred..

Friv

hm..eu sunt de parere ca este destul de bine sa importam ceea ce se intampla prin occident, insa in acelasi timp sa tinem si de „ale nostre” 🙂

Lutamoshikito

Arunci cand vine vorba despre dragoste, nu cred ca aceasta ar avea nevoie de o zi speciala. Dar daca tot exista una pentru fiecare continent, regiune sau tara eu consider ca ar trebui sarbatorita acea si cu cele „imprumutate”.