Error 70 la Canon 60D, WTF!

err-70_error-70_canon-60dAseară în timp ce eram la prezentarea noului clip „Pic Pic” a celor de la Voltaj în club Tribute, unde am fost din partea Redactia4fun, am avut o surpriză incredibilă. Nu îmi venea să cred că se întâmplă lucrul ăsta, camera mea mult iubită îmi afișa o EROARE! Cum am specificat în titlu articolului, pe camera mi-a apărut Err 70. În momentul ăla m-au luat toate emoțiile, am încercat repede să închid camera și să o redeschid. Așa cum îmi apărea imediat sub eroare, sfatul care ar putea rezolva eroarea.

Surpizele au tot apărut pentru că eroarea persistă, așa că panica a început să-și facă apariția, și am început să schimb sensul bateriilor din grip, am scos obiectivul și l-am pus înapoi, am scos cardul și l-am băgat înapoi și am scos blițul definitiv, și spre surprinderea mea camera și-a revenit! Am crezut că până aici mi-a fost, urma să-mi dau câteva palme, dar am avut noroc și după câteva secunde totul era ok.

Era funcțională! Putea să filmeze și să facă ce știe ea mai bine, să fotografieze. Pe drum spre casă tot mă gândeam de la ce vine Err 70. Într-un final am reușit să ajung acasă și am intrat direct pe google și am dat search, am aflat că problema a fost din cauza cardului Kingston SDHC de 16GB (100x).

Descărcarea materialelor video și foto s-a produs fără nicio problemă de citire a cardului, așa că îi dau un format din PC dar și din camera, apoi mă rog să nu mai apară probleme, dar că sa fiu precaut o să-mi achiziționez și un nou card, probabil unul de 32GB.

Sper să nu aveți niciodată emoțiile care le-am trăit eu aseară la concertul Voltaj.

Subscribe
Abonare pentru
guest
5 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Pato Basil

tocmai o sa-mi vina un card de 8 gb clasa 10… probabil in cateva minunte.

Blog cu Stil

Nasol sa se intample asa ceva la un eveniment 🙂 bine ca ai reusit sa o rezolvi pana la urma urmei 🙂

Fotograf nunta Bucuresti

Bine ca afost cardul si ca nu a fost alceva gen senzor..ca ….te cam durea ficatelu!:P