Nail technician(și  de loc din Rio!) Pamella Benac a pornit lalucru, îmi pileste ușor unghiile și apoi înmoaie cuticula cu un strat subțirede loțiune în jurul patului unghiilor. Până acum, este destul de similar cu omani clasica.

PREPAREA UNGHIILOR

Degetele mele au fost apoi scufundate în apă  la temperatura camerei pentru a accelera procesul de îndepărtare a cuticulelor – de departe piatra de temelie a acestei tehnici. Îndepărtarea întregii cuticule este un proces intens contestat și disputat între cei obsedați de frumusețe (unii spun că lasă unghia deschisa la infecție), dar brazilienii sunt indragostiti puternic de partea pro-eliminatoare. Tehniciana mea imi explică faptul că există două straturi de cuticule în jurul unghiilor. Două. Nu am acordat niciodată atenția atât de îndeaproape. După ce a înfruntat stratul inițial, sunt ingrozita de cantitatea de umezeală și fasiile de piele care se încadrează in forfecuta din oțel inoxidabil.

Aplicarea ojei ……. acum este partea ceamai interesanta

Tehniciana aplica stratul de baza și în timpce  acesta e incolor , simt simultan cumpielea se strange in jurul unghiilor. Dupa ce toate degetele sunt pregătite, earăsuci dopul unui  lac roșu, aprins!Nu-mi pot stapani emoția.

Ea se străduiește să ojeze fiecare unghie cuprecizia unui copil de 4 ani care aplică roșu în timp ce sare pe o trambulină… dar mai rău. Deci, de ce să faceți așa ceva? Este vorba doar de a facemanichiura să dureze mai mult. Lustruirea aderă perfect la intreaga unghie, înspecial la marginile unghiilor, care de obicei sunt lăsate goale, astfel încâtacestea să se potrivească marginilor și să dureze mai mult pentru a crește.

Odată ce primul strat de lipicios , purpuriuîmi acoperă unghiile și pielea, mi-am fluturat degetele și am zâmbit. Îmiamintește de copilăria mea și de vremea cand imi faceam manichiura impreuna cumama.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment