Toţi gamerii pasionaţi de shootere se pot mulţumi cu ce le oferă piaţa în momentul de faţă, dar şi ce le poate oferi viitorul în materie de jocuri.

Astăzi o să vorbesc despre două jocuri de top la ora actuală, special realizate pentru pasionaţii de shootere.

Evolutia jocurilor tip Shooter • Refu Blog

Este vorba de Battlefiled 3 şi de Call of Duty Modern Warfare 3.

O să încep cu Battlefiled 3 care vine cu un motor grafic nou numit Frostbite 2.0, fiind mult mai îmbunataţit decât jocurile precedente şi oferă un mare plus de realism în joc. Tot pentru realism Battlefiled 3 foloseşte un nou tip de tehnologie pentru animaţia jucătorului, numit ANT.  Această tehnologie este des întâlnită în jocuri precum FIFA de la EA Sports. Tot Battlefiled 3 se laudă şi cu cele mai mari hărţi din istoria Battlefield.

Când vine vorba de Call of Duty Modern Warfare 3, începem prin a spuns că seamănă foarte mult cu CoD Modern Warfare 2, chiar şi suntele armelor, efectele vizuale, atmosfera şi chiar grafica sunt foarte puţin schimbate, se aştepta o nouă grafică la CoD MW3. Reamintesc că Call of Duty foloseşte o versiune modificată a motorului Quake 3, care au redenumit-o Infinity Ward Engine (IW). În 2007 când a apărut CoD Modern Warfare a rulat pe IW 3.0, urmat de Call of Duty Modern Warfare 2 cu un IW 4.0. Aşa că pentru Modern Warfare 3 au folosit  IW4.0 + îmbunătaţiri şi au numit  MW3-Engine.

Avantajul lui CoD este că poate rula pe sisteme decente, fără să ceară foarte multe resurse, bineînteles asta referitor la Battlefield 3 care îţi cere un sistem video mai avansat ca să îl poţi juca decent.

Aşa că gaming-ul urmează să crească în fiecare an, din ce în ce mai mult, şi sper eu că producătorii de dispozitive video să reuşească să optimizeze placile video pentru majoritatea jocurilor, oricine vrea un gameplay decent.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

8 Comments

  1. Intr-adevar evolueaza foarte repede jocurile, mai ales Call of Duty (alaturi de care am o frumoasa poveste) ale catui updateuri le tin aproape. Dupa CoD 6 am ramas uimit cand am auzit de planurile pentru 7. Rapid a urmat siMW3.

  2. Mai ghiar mi-e dor de un joca in retea…poate dc avem timp facem o mica retea intre cele doua calc ale mele si ne impuscam putin ca mi-e un dor de o shutareala ..ce zici.Refu?!

  3. eu mai joc din cand in cand counter-strike 1.6 ca am steam. Nu am calculator ca sa ma pot juca battlefield sau call of D. Din pacate. Oricum, as fi jucat crysis daca aveam un pc performant.

  4. Battlefield 3 a fost demențial, abea aștept să văd de ce o să fie în stare următorul motor grafic Frostbite.

  5. Intotdeauna mi-am upgradat computerul sa-mi mearga ultimele generatii de jocuri si am observat incet, de cand sunt gamer, cum exista o evolutie continua a jocurilor, gradul de realism si jucabilitate crescand foarte mult de-a lungul anilor.

  6. Decat sa bagi bani in pc, mai bine invstesti intr-o consola..ce-i drept, singurul impediment raman jocurile…trebuie sa le cumperi.

Write A Comment