FabricaDeDiscounturi.ro, teapa fara sa iti ia banii, dupa cum toata lumea stie a aparut peste tot reclama ca FabricaDeDiscounturi.ro vinde produse eletronice la jumatate de pret fata de oricine, bineinteles asta la prima vedere pare sa fie o inselatorie, din nefericire din cauza reclamelor la TV, multi oameni au crezut ca site-ul este legit, dar nu, tot o teapa este.

Daca nu stiai asta, trebuia sa-ti dai seama din termenii si conditiile de pe site, pentru ca nu-ti permite sa ceri banii inapoi de la ei, si livrarea dureaza 3-4 saptamani, mai mult de atat ei se lauda ca vand asa ieftin produsele pentru ca le ia direct din fabrica. Totul scris frumos si simplu pentru a cadea in plasa.

Dupa aproximativ 14000 de comenzi (este foarte probabil ca numarul de comenzi sa fie mult mai mic, si doar sa fie o exagerare), prejudiciu s-ar ajunge la 3.000.000 euro, numai ca partea buna este ca Libra Internet Bank a monitorizat site-ul de la inceput, si toti banii sunt in siguranta, asa ca daca totul va fi o inselatorie sumele vor fi returnate in 48 de ore.

De aceasta data banii sunt in siguranta dar acum trebuie sa ne tragem un semnal de alarma, pentru ca nu trebuie sa cadem in plasa asa repede, si chiar si televiziunile lasa inselatoriile sa functioneze perfect, si din cauza asta si increderea pentru acest site, acum sunt curios daca cineva de la vreo televiziune au ceva de declarat despre acest lucru, sau pur si simplu ii intereseaza doar banii, asta daca si-au luat banii.

Referinte aici: Utok, YoutubeFacebook, Bunescu,  Zoso, Subiectiv si Radu.

Atentie! Daca ai cumparat ceva de la ei, poti sa ceri bancii sa-ti anuleze comanda ca banii sa fie in contul tau.

Cum mi-am dat seama ca FabricaDeDiscounturi.ro e teapa?

Pasii sunt cei urmatori:

  1. Am citit termenii si conditiile;
  2. Suspect ca exista doar plata prin card, fara ramburs;
  3. Produsele ajung la tine in 3-4 saptamani;
  4. Preturi mult prea bune, cu 2000 lei sa-ti cumperi S5 si SmartTV de 102cm suna totusi prea frumos;
  5. Am asteptat cuminte sa vad reactii online.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

4 Comments

  1. Am intrat si eu si chiar sunt foarte foarte ieftine dar o sa luam si o mare mare teapa daca ne comandam ceva, vorba ta livrarea in 3-4 saptamani !

  2. Am observat si eu ca nu sunt prea de incredere si ca timpul de livrare este destul de mare.

Write A Comment