Eu de când mă știu nu mi-a plăcut să port bijuterii, pur și simplu nu-mi place să am nimic la gât sau pe mâini, indiferent dacă e cel mai scump metal sau cea mai prețiosă piatră din lume.

Cu toate astea am avut și eu ceva povești unde am reușit să intru într-un magazin de bijuterii unde împreună cu un alt prieten trebuia să căutam o atenție de ziua ei (iubita prietenului), după 20-25 minute de uitat la bijuterii și unu la altul, într-un final ne-am hotărât amandoi asupra unei bijuterii pentru iubita prietenului.

Acum mai sus fiind cea mai interesantă poveste, pentru că în schimb când am fost singurel într-un magazin de bijuterii unde am reușit undeva sub 4 minute să cumpăr una, mai exact o brățară pentru o persoana care în momentul ăla era foarte specială în viata mea, spre mulțumirea mea a fost o alegere bună pentru o persoana care nu este expertă în bijuterii. Pentru că nu am reușit să găsesc ce-mi place în primul magazin, a trebuit să iau toate magazinele la colindat de parcă era craciun, am tot văzut persoane care se uitau la bijuterii cu cristale, dar mie îmi trebuia doar o brățară, misiunea mea fost un succes, și acolo m-am oprit!

Sunt momente unde o bijuterie pentru o femeie înseamnă mai mult decât o floare sau trei scuze, sau de ce nu o atenție mai specială pentru ea, acum bineînteles dacă o faci pe nebunul, nici o scuză, floare sau bijuterie nu te mai salvează.

Data viitoare nu mai îmi folosesc picioarele să umblu, pot să fac asta și prin internet, la câteva click-uri găsesc ceva ce-mi place, unde în 10 minute pot să vizitez câteva magazine, mult mai ușor, așa că spor celor care au de gând să cumpere o bijuterie nouă iubitei.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

7 Comments

  1. Pricop George CatalinReply

    Nici eu nu sunt adeptul dar sunt bine venite. Poti sa-mi cumperi si mie una de craciun, oarecum si noi suntem intr-o relatie si deja avem ani impreuna :))

    • Cand o sa te numesti Georgiana-Catalina, esti bruneta si te poti numi femeie, mai discutam :))

  2. singura bijuterie pe care ar trebui sa o poarte un barbat este un ceas frumos

  3. Online este mult mai usor sa cumperi orice iti doresti, mai ales cand vine virba de bijuterie. Doar in aceste magazine gasesti o gama variata, unde poti gasi produse pentru orice gust. Eu doar online iau bijuterii.

Write A Comment