FastFood Land?

Se pare că nu avem destule magazine de tip Fast Food în Romania, altfel nu înteleg de ce mai vine unul peste noi.

Subway îşi deschide astăzi uşile în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

 Subway a luat fiinţă în 1965, când Fred DeLuca trebuia să găsească o modalitate de a-şi plăti studiile de medicină. La sugestia unui prieten de familie, DeLuca a deschis un restaurant de sandvisuri. Cu un împrumut de 1.000 de dolari de la un prieten, doctorul Peter Buck, care s-a oferit să-i devină partener, a pus bazele unui nou produs în industria fast-food.

Acum o să fie o bătălie stransă între ele, după ce că McDonald’s, Burger King şi KFC se băteau mereu cap în cap, acum probabil se vor bate pe rând şi din când în când mai schimbă şi partenerul.

Adiţional se anunţă încă 2 magazine în Iaşi şi Cluj.


FastFood Land? - Refu.ro

Oare chiar era necesar încă un mare lanţ de magazine Fast Food la noi?

13
Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Sa nu va suparati pe mine dar sunt total contra fast-foodurilor..care mai nou sunt de firma sa zica asa..tot junckfood este!

Bucur
Vizitator

nu asta nu,inca un lant din asta de mancare care nu se strica dupa o luna la soare :))

Laurentiu
Vizitator

In sfarsiiiit! Sunt un mare amator al fast-food-urilor (stiu, nu e sanatos…dar e bun 🙂 ) si nu pot decat sa ma bucur ca in sfarsit am parte de subway in Bucuresti.

noname
Vizitator
noname

Fratilor, eu nu sunt adeptul junk-food-ului dar Subway mi se pare bestiaaaal!!!! Am gustat pentru prima data acum 2 ani in Budapesta, la insistentele unui bun prieten. Deci vreau sa va zic ca mi-a placut enorm!!! In plus nici nu e genul de fast food ca si Mc, KFC sau Burger King. Din punctul meu de vedere e mai sanatos oleaca! 😀 E pur si simplu un sandwich! 😛 Eu unul abia astept sa se deschida odata si in Cluj! 😀

Stefania
Vizitator

Da era nevoie, mie imi plac 😀 😀 trebuie totul mancat cu moderatie 😉 😛

Madalina
Vizitator

Lucrez la victoriei si am trecut pe langa restaurant si pot spune ca era atata imbulzeala pentru o porcarie! de exemplu la un sandwich de 9 lei primeai un chis lays lool !

Steluta
Vizitator

interesant dar nu ma atrage atat de tare incat sa merg sa vad ce si cum

Maria
Vizitator

imi plac sandwishurile personalizate:X:X:X

Andreea
Vizitator
Andreea

No more FAST FOOD pls:)))

Iustina
Vizitator

e delicoasa mancarea de la ei:D

Andra
Vizitator

Nu am incercat niciodata de la ei…sa vedem cu ce se lauda 😀

Anne-Marie
Vizitator

Am auzit lucruri bune de subway,oricum…nu putem manca numai MC si KFC…mai diversificam si noi:))

Maria
Vizitator
Maria

Salutare tuturor! Sunt Maria, locuiesc în prezent în Bălți, Moldova. În prezent sunt văduvă cu Doi copii și am rămas blocată într-o situație financiară în octombrie și a trebuit să mă refinanțez și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar avea Dumnezeu, am fost prezentat unui Cooperativ Runs de către un bărbat al lui Dumnezeu, un creditor privat de împrumut care mi-a acordat un împrumut de 80.000 euro și astăzi sunt proprietar de… Read more »