Ferestre case pasive, acum o varianta economica la indemana

Ferestrele pentru case pasive sunt cautate in zilele noastre intrucat mai peste tot se urmareste reducerea consumului de energie. Astfel, casele pasive sunt cladiri de energie redusa, fiind etanse si avand un transfer termic zero. Pentru a va imagina mai eaxct despre ce este vorba, trebuie sa stiti ca in fapt casele pasive au un consum de energie redus cu pana si 80 de procente, fata de o casa din lemn sau din bca, etc. Mai exact, o casa pasiva va fi o casa in care nu este nevoie de un sistem de incalzire. In cazul unor ferestre case pasive, va sugeram sa alegeti Zedra Group Romania, veti fi cu siguranta multumiti si veti primi un raport calitate-pret excelent: www.ferestrezedra.ro.

Cum „functioneaza” casele pasive si ferestre case pasive?

         Casele pasive „functioneaza” dupa urmatorul prinicpiu: energia pasiva a radiatiilor solate este captata din exterior. Aceasta este apoi funrizata ca si energie calorica de anumite dispozitive, dar in egala masura si de ocupantii casei respective. Energia mentionata anterior va fi deci suficienta pentru ca si in casa sa fie mereu o temperatura comfortabila, chiar si in anotimpurile mai reci.

         Consumul de energie din alte surse este deci mult minimizat, iar per ansamblu se urmareste consumul de caldura, apa calda, energie electrica mentinut sub valoarea de 42kwh/mp/an.

         Asadar, nu e de mirare ca aceste case pasive devin din ce in ce mai mult cautate si preferate, iar ferestrele pentru case pasive la fel. La Zedra Group Romania veti gasi cu siguranta modelele dorite, precum si o varietate de alte variante si accesorii de ferestre si usi.

Costurile unor case pasive si a unor ferestre case pasive

         Costurile unei case pasive pot fi cu doar pana la 15 procente mai mari, comparativ cu o casa obisnuita, conventionala. Desigur, exista mai multi factoru care vor influenta acest aspect, intre care si designul locuintei. In materie de ferestre case pasive la Zedra Group veti regasi cu siguranta ceva care sa va multumeasca.

         Casele pasive sunt foarte avantajoase, insa au nevoie de ferestre case pasive pe masura pentru a fi perfect utilizabile. Aceste case vor reduce astfel emisiile de carbon in mod considerabil, iar aerul din casa va fi mereu unul proaspat si va spori nivelul de comfort al ocupantilor acesteia.

         Peretii si dusumelele nu vor fi reci pe timp de iarna, iar vara temperatura va fi si ea una optima. Lipsa prafului este un alt avantaj pe care il va oferi o casa pasiva, la fel si lipsa igrasiei si a condensului. O casa pasiva ofera o multime de avantaje desigur daca va fi realizata la randul sau in dmateriale de calitate superioara. Asadar, ferestre case pasive corespunzatoare sunt o necesitate in astfel de cazuri: www.ferestrezedra.ro.

         O casa pasiva standard este foarte bine izolata termic, avand deci nevoie de ferestre si tamplarie lemn stratificat termoizolat (sau PVC), dar si de un sistem de ventilatie integrat. Apelati la specialisti in domeniu, alegeti un excelent raport calitate-pret pentru ferestre case pasive si bucurati-va din plin de economii de lunga durata.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments