Firmele de pompe funebre profesioniste, ajutorul tău la nevoie

Încetarea din viață a unei persoane dragi nouă nu este niciodată un moment ușor din viața noastră și, de aceea, ca un ultim gest de iubire și respect, trebuie ca ultimul drum al acesteia pe pământ să fie unul demn, care să respecte tradițiile, obiceiurile și prevederile legale în acest sens.

Din păcate, durerea este prea mare și ne copleșește, așa că este imposibil să putem reacționa așa cum trebuie în acest momente. Apelarea la o firmă de pompe funebre Bucuresti profesionistă este cea mai bună decizie pe care o poți lua, deoarece reprezintă ajutorul tău de nădejde în aceste clipe.

Mereu la dispoziția ta

Pentru ca o firmă de servicii funerare Bucuresti să fie una profesionistă, ar trebui să fie non-stop la dispoziția ta, oferindu-ți consultanța de care ai nevoie. Chiar dacă ei au afirmat că se ocupă de tot, nu de puține ori apar și situații neprevăzute, așa că este important să ai o firmă de pompe funebre cu care poți comunica oricând, la orice oră.

Transparență și corectitudine

O firmă de servicii funerare profesionistă este caracterizată și prin transparență și corectitudine. Întotdeauna vei fi informat despre măsurile care se iau, ce costuri implică pachetele funerare, fără nimic ascuns, de care să afli abia după ce totul s-a încheiat și a venit momentul să plătești pentru serviciile oferite. De asemenea, în momentul în care discuți cu reprezentanții unei astfel de societăți și îți propun ceva ”la mica înțelegere”, respectiv să eludați puțin prevederile legislative aflate în vigoare, doar pentru a plăti mai puțin, este semnul că aici profesionalismul nu există. Există riscul destul de mare ca această înțelegere să fie ilegală și să te trezești că ai de plătit mai apoi amenzi uriașe.

Medic pentru constatarea decesului

Atunci când decesul celui drag s-a produs la domiciliu, firma de servicii pentru care ai optat ar trebui să aibă încheiat un contract cu un medic, care va fi cel care va constata decesul și apoi va elibera certificatul constatator. Doar așa vei avea la dispoziție toate actele de care este nevoie pentru a obține ajutorul de deces, o sumă destul de importantă, oferită de către stat, și care poate face ca toate cheltuielile cu înmormântarea să fie mai ușor de achitat.

Pentru a obține acești bani, este nevoie de talonul de pensie a celui care a încetat din viață – acolo unde este cazul, cere scrisă, certificatul de deces, actul de identitate al persoanei care solicită ajutorul de deces, actele sale de stare civilă de unde să rezulte relația de rudenie cu persoana decesată, acte care demonstrează calitatea de tutore, curator sau moștenitor – unde este cazul și chitanțe/dovezi referitor la suportarea cheltuielilor făcute cu înmormântarea. De toate acestea se poate ocupa și firma de pompe funebre, așa că discută cu ei și acest aspect!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments