Fivemassage.ro adresa primului salon de masaj cu meditatii ghidate - Refu.ro

Apreciez oamenii care nu imi dau teme de gandire negative. Din pacate, exista semeni pe care iti este frica sa ii intalnesti, fiindca iti fac capul calendar. Am avut “prieteni” care:

-tineau sa imi aminteasca experiente dureroase din trecut, care s-au vindecat greu. Desi param discutia, insistau suparator asupra subiectului sa poate sa ma raneasc usor.
-imi transferau toate frustrarile lor, incarcandu-ma negativ. In afara fapului ca nu aveau un gand bun, vorbeau pe un ton rastit de parca eu as fi fost vinovata de toate.
-ma trageau de limba, iar daca refuzam sa vorbesc despre anumite lucruri, ma certau.
-ma antrenau sa barfesc anumite persoane. Trebuia sa ascult toate gandurile lor otravite, iar daca ma sustrageam, ma jigneau.

Am invatat insa din experienta sa ocolesc acesti oameni, iar cand imi ies in fata, sa le spun de la inceput ca ma grabesc foarte tare. Minciuna poate imbraca o forma eficienta de aparare.
Pretuiesc oamenii care iti ghideaza meditatia catre lucruri frumoase, constructive, catre sfere inalte si imaculate. Totul pleaca de la minte. Stiu bolnavi care s-au salvat prin intermediul gandirii pozitive. Am vazut paralizati in scaunul cu rotile, care au puterea sa studieze, sa danseze, sa tina discursuri, sa se implice in actiuni de voluntariat.

Uneori avem nevoie de ajutor din afara, cand avem prea multe poveri fizice si spirituale de purtat.
Recent am descoperit oamenii care au capacitatea de a-mi ghida mintea catre sfere divine prin masaj si prin aromoterapiile pe care le ofera.
https://www.fivemassage.ro este adresa online a salonului de masaj Fivemassage, locul in care trupul primeste tratamentul de care are nevoie sa se revigoreze, mintea este golita de rele si umpluta cu optimism si generozitate, sufletul vindecat si el de diverse rani mai mari sau mai mici, profunde sau superficiale.
Se aplica aici tratamente milenare ale caror retete au ajuns pana la noi pe cai nestiute, mai ales ca erau terapii secrete care mentineau tineretea si frumusetea conducatorilor acestei lumi din cele mai vechi timpuri.

Sultanii care se intorceau din lupte teribile beneficiau de aceste masaje cu uleiuri esentiale care le vindecau sufletele. Dupa imaginile ingrozitoare in care vazusera murind supusi credinciosi si oameni dragi, aveau nevoie de ingrijire speciala sa revina la normal.
Suntem norocosi ca au ajuns pana la noi aceste masaje combinate cu aromoterapii care faceau viata la palat mai suportabila. Viata de sultan era o continua lupta. Conducatorii imparariei traiau cu frica in san ca un slujitor apropiat poate intra inarmat in dormitor si ii poate injunghia, ca paharul cu apa sau vin baut la masa poate contine otrava.
Oamenii aceia puteau trai cu zambetul pe buze avand sabia lui Damocles atarnata de un fir de ata deasupra capului, fiindca primeau zilnic aceste tratamente prin care li se primeneau sufletele si mintea si corpul erau complet revigorate.

Nu suntem sultanii lumii si nu ne aflam sub amenintarea mortii violente ca sa ni se ia locul la tron, dar trebuie sa admitem ca avem si noi ingrijorarile noastre si la Fivemassage le lasam pe toate.
Aici se produce minunea, fiindca personalul cu pregatire profesionala si cu experienta acorda atentie deplina fiecarei componente a oamenilor care le trec pragul.
Programarea pentru masaj se face de acasa, prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet. Formularul online pus la dispozitia clientilor scuteste de efortul formularii cererii. Cei care doresc sa scape de problemele de articulatii sau de cele musculare, precum si de poverile sufletesti trebuie sa analizeze cu atentie categoriile de masaj si sa il selecteze pe cel potrivit.

Masajul balinez este tehnica straveche despre care v-am vorbit la inceput. Ea are efecte magice asupra celor care au suferit esecuri si nedreptati si au nevoie de un imbold ca sa continue lupta vietii.
Miscarile speciale din timpul masajului au rolul de a permite eliberarea pacientului de dureri fizice si spirituale. La sfarsitul lor, omul nu se simte gol in interior, fiindca uleiul de iasomie, ylang-ylang sau lemn de santal ii umple sufletul de pozitivitate, de puterea si motivatia de a reusi in ciuda tuturor piedicilor puse in calea sa.
Clientul isi poate rezerva o ora la acesta tehnica de masaj straveche si secreta pentru suma de 170 de lei. Nu este deloc mult, avandu-se in vedere rezultatele garantate ale tratamentului.

In urma cercetarilor facute s-a constatat ca acest tratament are urmatoarele beneficii asupra organismului:

1.Tine pe loc procesul de imbatranire, daca este facut in mod regulat. Miscarile mainilor celor care maseaza si componentele uleiurilor esentiale mentin supletea pielii.
2. Elibereaza sufletul de frustrari, mintea de ganduri negre, combate migrenele si depresiile si ofera o stare generala de bine.
3.Tine la distanta fobiile de orice fel. Pacientii care se programeaza regulat la acest tip de masaj au mai multa incredere in ei si obtin succesul mai repede decat ceilalti.
Cu un masaj pe saptamana poti face minuni in viata ta, mai ales ca esti atat de stresat, iar masajul este o forma de rasfat care face bine atat trupului, cat si sufletului.

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru