Foobar 2000 - Alternativa la Winamp - Refu.roDe ce Foobar2000? Păi, pentru că nu este dichisit cu 30.000 de chestii în el, și nu ajunge să mănânce ca un disperat 100 și ceva de mb din ram, pentru cei care au calculatoarele mai slăbuțe, cea mai bună soluție din punctul meu de vedere este Foobar2000, unde mănâncă în jur de 10-15MB maxim.

Plus că este și foarte simplu de folosit, are butoane configurabile, nu durează foarte mult până când te obișnuiești cu el.

Pentru că programul este open-source este free, și nu ai nici un fel de reclamă prin el,  că nu are nicio versiune premium. Probabil majoritatea o să fiți deranjați de design-ul care este foarte simplist, dar dacă stai puțin pe el, o să observi că îl poți customiza destul de mult, eu am aproximativ 2 săptămâni de când îl folosesc, și se mișcă perfect.

Download de aici

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

8
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
IonutYamashaTzaCaNeLAlexandru BratuRefu Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Asta ce este maestre un fel de player desptept ce nu papa resurse!?

CoStinel
Vizitator

E ceva gen VLC 🙂

Alexandru Bratu
Vizitator

Reda si calitativ?!

TzaCaNeL
Vizitator

Cea mai buna alternativa pentru Winamp e Aimp. Si are o gramada de chestii. Si nici asta nu mananca mult. Si il poti configura si schimba temele si multe chestii cum vrei tu.

Yamasha
Vizitator

Eu folosec vlc pentru muzica, dar oricum foarte rar ascult in calculator, mai repede incarc un videoclip pe youtube…

Ionut
Vizitator
Ionut

Eu chiar o sa te contrazic: e super designul! Tocmai simplitatea lui imi place. Eu folosesc totusi winamp-ul pentru ca la 8GB de rami chiar nu se simte..