Fotografia aia care-ti aduce aminte de momentul ala!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Fotografia aia care-ti aduce aminte de momentul ala, asa imi scurtez poate si 10-15 minute de a ma gandi cum a fost intr-un anumit moment, pentru ca asa mare putere are fotografia in viata noastra, incat astazi suntem foarte puternici din cauza ei. Imagineaza-ti cum era pe vremuri cand oamenii poate se chinuiau sa-si aduca aminte un chip sau un momentul anume din viata lor si pentru unii dintre ei totul ramanea foarte vag in amintirea lor.

Ei bine, noi astazi avem puterea asta tot timpul cu noi, o emotie suficient de puternica se poate fotografia si cu telefonul mobil. Pana si selfie-ul banal cu zambetele pana la urechi o sa aibe un impact emotional asupra noastra peste 5-10 ani.

Intradevar unii oameni pot sa para maniaci dupa fotografii, dar poate ca ei vor sa-si suprinda momentul dorit si nu le iese cum vor ei si din cauza asta incearca insistent, pentru ca peste aia 5-10 ani, ei o sa iasa in castig.

Personal tin minte foarte vag anumite emotii din viata mea, chiar si unele mai recente, sunt sigur ca o fotografie din momentul respectiv mi-ar reda mai colorat momentul respectiv, chiar si o fotografie proasta, m-ar face sa retraiesc putin momentul.

Imaginea de mai sus imi aduce aminte mai bine de ziua petrecuta in Zante, si cum am incercat sa gasim de cateva ori un castel venetian, urcand spre el mereu ne opream sa admiram orasul de la distanta, un moment fain pentru mine, cu o priveliste pe masura.

 

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments