Funerarenicolas.ro reprezinta accesul catre repatriere gratuita 100%

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Funerarenicolas.ro reprezinta accesul catre repatriere gratuita 100% - Refu.ro

Apartinatorii se tem de repatriere, cu toate ca stiu ca nu au voie sa isi lase mortii departe de casa. Este o datorie morala sa ii inmormantezi pe cei dragi, sa le asiguri o ceremonie decenta si sa respecti traditiile, chiar daca au murit la mii de kilometri. Cade in sarcina supravietuitorului sa pregateasca trupul neinsufletit, sa ii caute hainute curate, noi si elegante, sa cumpere sicriele rezistente, sa organizeze un parastas memorabil si un transport funerar decent, iar daca nu poate face singur toate acestea, sa apeleze la firmele specializate care au salariati cu experienta. Nici aranjamentele florale nu trebuie sa fie uitate, dar nici cosurile pentru biserica sau pachetelele cu mancare care vor fi impartite participantilor la ceremonie.

Cand rostesc cuvantul: ”Repatriere”, supravietuitorii se gandesc la urmatoarele aspecte:

-imposibilitatea achitarii serviciilor, fiindca le percep ca fiind foarte scumpe, fara sa cerceteze si pe site-urile celor mai bune firme de pompe funebre. De pilda, daca ar intra pe Funerarenicolas.ro ar descoperi singuri adevarul. De multe ori principiul:”Crede si nu cerceta” se dovedeste extrem de pagubos.

-imprumutul in banca vazut ca ultima solutie pentru indeplinirea  indatoririi morale pe care o au fata de cei dragi. Decesul a intervenit inopinat, iar familia nu a fost pregatita financiar pentru asta. De fapt, in afara persoanelor foarte batrane si constiincioase, care isi pun bani, prosoape, haine si batiste pentru inmormantare din timpul vietii, ceilalti nu stau cu gandul la moarte.

-vanzarea sau amanetarea unor obiecte de valoare ale apartinatorilor, sa se stranga bani de repatriere. Repatrierea trebuie sa se faca in contratimp. Orice zi inseamna accentuarea descompunerii trupului neinsufletit si prelungirea durerii familiei si atunci, din iubire pentru mortii lor, cei din familie renunta de bunavoie la bijuterii, masini, electronice.

Oamenii se gandesc cu groaza la repatriere, fiindca numai daca fac calcule la transport si suma se ridica la cateva sute de euro. Repatrierea de la mii de kilometri presupune un consum sporit de carburanti si evident costuri, pe masura distantei. Un solicitant de servicii se gandeste si la costul benzinei sau motorinei, dar si la uzura masinii si salariul soferului. Daca le-ar spune cineva ca sunt necesare doua sicrie: unul din zinc si altul din lemn, ar fi terorizati de gandul repatrierii.

Sperietura este si mai mare, fiindca anumite firme de pompe funebre nu comunica pretul in mod deschis, la prima convorbire.

Va recomand sa intrati pe site-ul Funerarenicolas.ro, sa cititi informatiile despre repatriere si sa evaluati oferta acestei firme.

Oameni prabusiti de durere, inghenuncheati de disparitia cuiva drag au gasi alinare in anunturile generoase de pe site.

Iata care sunt!

  1. Repatriere pe cale rutiera, oricat de mare ar fi distanta. Calea rutiera este mult mai usoara, fiindca nu necesita rezervarea din timp a biletelor de avion si punerea la punct a documentelor, mult mai numeroase decat cele necesare pentru repatrierea rutiera. Aceasta modalitate de repatriere inseamna aducerea decedatului la destinatie direct, adica acasa sau la capela. Repatrierea aeriana presupune preluarea mortului cu un alt mijloc de transport de la aeroport.
  2. Repatriere cost 0 euro. Posesorii unei asigurari de viata sunt adusi gratuit in tara de firma prezentata mai sus. Familia nu are absolut nimic de facut, fiindca firma se duce in tara in care a avut loc decesul si se ocupa de tot, dar si de decontarea cheltuielilor de repatriere din polita de asigurare.

Firma de pompe funebre prezentata mai sus colaboreaza cu firme de asigurari care accepta cereri de asigurare de la persoane in varsta de pana la 80 de ani.

  1. Repatriere pe cale aeriana pentru cei  care tin la acest tip de repatriere, fiindca aceasta a fost ultima dorinta a decedatului sau pentru simplu fapt ca familia considera mai elegant acest mod de aducere in tara a defunctilor.
  2. Transport funerar international, iar cand vorbim de repatriere intelegem prin asta si: intocmirea tuturor documentelor, punerea la dispozitie  a sicrielor, echipamentelor pentru sicrie, a capacului si a crucii inscriptionate, pregatirea trupului neinsufletit, manipularea sicriului.

Repatrierea inseamna de fapt servicii complete si scutirea celor care au sufletele sfasiate de durere, de alergatura.

O repatriere legala va fi insotita de: pasaport mortuar in care este specificat traseul funerar abaterile nefiind premise, certificate de deces, certificate de imbalsamare si autorizatie de transport funerar international. La aceste acte se adauga si operatiuni obligatorii cum ar fi efectuarea injectiei de conservare si aducerea in tara cu masini autorizate.

Consultanta este gratuita 100%, iar consultantii au rabdare cu apartinatorii si ii imbarbateaza, sa treaca mai repede peste aceasta incercare.

Cu ei totul decurge perfect fiindca au experienta de 15 ani, salariati bine pregatiti, masini funerare autorizate,  echipamente si spatii necesare pentru pregatirea defunctului.

O firma atat de buna este si disponibila si usor accesibila. Oricine poate solicita non stop o consultanta gratuita telefonic, pe chat, pe e-mail sau completand formularul de contact.

Oameni buni, repatrierile nu sunt scumpe si pot fi si gratuite cu asigurari de viata care se pot face si de persoane care au 79 de ani!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments