Gangnam Style Statistica Youtube

Gangnam Style Statistica Youtube - Refu.roGangnam Style a reuşit să ajungă primul clip de pe Youtube la vizuălizari, în momentul când scriu articolul el are 886,245,865 vizualizari, deci foarte aproape de 900 milioane, dacă stăm puţin să ne gândim la chinezi că sunt aproximativ cam 520 milioane pe internet, doar o scurtă curiozitate naţională şi deja numarul de vizuălizari ale unui video explodează, ştiu că unii îmi vor spune că PSY este de naţionalitate sud-coreean, dar cine nu este curios de fel?

Aşa PSY a reuşit să-l detroneze pe Beiber în 4 luni, săracu din 2010 s-a chinuit cu piesa lui să ajungă la 808 milioane şi i-a tăiat faţa un sud-coreean.

Bafta lui Beiber este că fiind atât de mediatizat subiectul, se mai adună vizualizări la piesa lui, acum sunt curios dacă o să mai fie în statistica youtubului vre-un video care în 4 luni sau mai puţin poate să ajungă la 900 milioane de views, ăsta da viral pe internet.

Totul a început aşa:

  • Pe 1 august a început să aibe multe vizite;
  • 200 milioane pe 19 septembrie;
  • 400 milioane pe 10 octombrie;
  • 600 milioane pe 31 octombrie, aproape a depăşit-o pe Jeniffer Lopez cu piesa On the floor;
  • 800 milioane pe 21 noiembrie, când a depăşit piesa lui Beiber.
Popularitatea ţărilor (TOP 5) care au văzut video-ul sunt următoarele:
  1. Indonezia
  2. Statele Unite ale Americii
  3. Filipine
  4. Singapore
  5. Brazilia

Estimarea ar fi că pe 12 decembrie ar atinge pragul de 1 miliard de vizualizari, deci ar mai avea nevoie de 114 milioane de vizualizări în 6 zile.

Crezi că ajunge acolo?

11
Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Leytto
Vizitator
Leytto

Eu am zis că până la sfârștiul anului, nu așa devreme. :))

Pricop George Cătălin
Vizitator
Pricop George Cătălin

Refule cu partea asta nu sunt de acord „din 2010 s-a chinuit cu piesa lui să ajungă la 808 milioane” acum sa fim seriosi ca-s artisti mult mai mari care la 2 videoclipuri cele mai bune ale lor n-au atatea vizualizari, sa nu fim asa de rai ca nimeni nu a reusit sa ajunga la performantele lui J.B foarte multa vreme mai ales la vremea aceea. Totusi si el a avut o performanta istorica pe internet, este primul care a depasit 200M, 300M, 400M, 500M, 600M, 700M si 800M vizualizari deci este ceva. Si nu stiu daca ma insel dar… Read more »

BOGDAN @ Redactia4FUN
Vizitator

oameniii sunt curiosi sa vada cretinisme 😀 la fel se intampla si pe la noi la tv, de aceea se duceau si oamenii inainte la circ…..sa vada inedit, curiozitati, spectacol…acum nu mai prezinta interers…..ce vreau sa zic e ca multi s-au uitat asa cum ai zis si tu de curiozitate…..

fotograful de nunta
Vizitator

Na frate ..sa te saturi…..ce de trafic pot avea aia….bv lor…sincer nu la-m vaut pana acum dar vor mai avea o vizita de la mien!

Yamasha
Vizitator

Eu abia acum 2,3 ziel am auzit melodia la radio. Nu mi se pare WOW, dar…merge 🙂