Gasca celor remarcabili

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Acum câtiva ani a fost o fază în care am râș toți din mașină, cam 20 de minute, veneam de la munte undeva pe la ora 9 seara și la un moment dat a murit motorul și nu mai vroia să pornească, și atunci am început să exclam „Wow e doar un vis, ai văzut tu o Toyota să nu meargă?” bineînteles noi aveam altă mașina dar mi-am amintit reclama televizată și toți o știam, nu a durat mai mult de 1 secundă ca să râdem toți din mașină și să facem haz de necaz pentru faptul că mașina nu a mers. Bineînteles că ne-am coborât toți și am început să împingem.
Și acum mă gândesc oare cum ar fi dacă următoarea ieșire cu gașca magică ar fi într-o Toyota Avensis, bineînteles că toți o vor considera OZN din specificațiile și perfomanțele care mașina le are, dar până la urmă nu mai contează cu ce mașina mergi când te duci să te distrezi, o buburuză, un greiere sau o „basculantă”. Probabil că dacă facem cheta și strângem câtiva ani, poate atunci o să ne putem cumpara o Toyota, până atunci ne distrăm cu spor.

Până atunci mai bag ceva sânge rece în grupul vesel, o să vă explic dragi amici și compatrioate ce am putea face noi cu o Toyota:

Imediat cum intram în mașina o să ne placă noul design al mașinii, o să ne simțim ca într-o limuzină modernă ce naiba, merităm. Un interior realizat din materiale premium, ce o să ne înjure soferul când scăpam ceva pe jos, și ce o să ne placă să înebunim sistemul Touch&GO Multimedia, și bineînteles nu ne mai facem griji la viraje și la micile gropi de pe drum, acum serios, voi chiar aveți de gând să stricați o mașina așa mișto? Hai repede toată lumea în banca lor și vedeți-vă de treaba voastră și nu mai visați cu ochii deschiși.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Denisa

Frumoasa masina, iar pretul e la fel de frumos si el :))

Cristina

Vin si eu cu voi daca mergeti cu o masina asa :))

Laurentiu

Ce sa zic..arata bine, banuiesc ca se comporta la fel de bine pe sosea insa e cam scumpa..cel putin pentru moment!