Ghid de folosire al unui aparat de epilat cu ceara

Ceara este modalitatea de epilare care aduce cele mai multe beneficii. in primul rand, ceara smulge parul direct din radacina, ceea ce in timp slabeste radacina si duce la rarirea firelor de par, precum si la deschiderea acestora la culoare, devenind mai blonde si mai greu de observat, insa parul va deveni din ce in ce mai subtire daca va veti epila constant cu ceara. desigur, epilatul cu ceara poate parea complicat de realizat, asa ca cele mai multe femei aleg sa opteze pentru un salon de cosmetica unde se pot epila cu ceara. insa nu este nevoie sa va deranjati sa mergeti de fiecare data la salon, ci puteti apela la ajutorul unui aparat de epilat cu ceara.

Ce este si cum functioneaza aparatul de epilat cu ceara?

Aparatul de epilat cu ceara este electric si functioneaza pe baza unor capsule de ceara, de diferite marimi. Puteti cumpara capsule de ceara mai mici, specifice pentru epilarea in zona faciala, cum ar fi mustata, buza superioara, buza inferioara sau orice alta zona faciala care va impune probleme din punct de vedere al parului nedorit. Apoi exista capsule ceva mai mari, care pot sa fie folosite pentru orice zona a corpului. Un aparat de epilat cu ceara este foarte usor de folosit. Introduceti capsula de ceara de marimea potrivita pentru zona pe care doriti sa o epilati si bagati aparatul in priza, lasandu-l sa se incalzeasca, aproximativ 20 de minute (aceste date trebuie sa fie scris si pe instructiunile fiecarui aparat in parte, deoarece timpul de incalzire al cerii difera de la un aparat de epilat cu ceara la altul). Pregatiti intre timp cate benzi de hartie speciale pentru epilat, pe care veti adauga ulterior ceara calda. Dupa ce s-a incalzit ceara, scoateti aparatul din priza. Puneti ceara cu ajutorul aparatului pe benzile de hartie si aplicati-le pe corp, in directia opusa a cresterii firului de par si presati bine. In timp ce ceara dupa o banda de hartie se usuca pe piele, puteti pregati o alta banda cu ceara pe care o aplicati in alta parte a corpului, in acelasi mod in care ati aplicat prima banda. Cand prima banda de ceara aplicata s-a racit, zmulgeti rapid si cu putere in directia opusa a cresterii firului de par (de jos in sus). Repetati pana cand toate suprafetele dorite sunt epilate. De asemenea, tineti cont ca o banda de ceara se poate refolosi de aproximativ 8 sau de 10 ori.

Spre deosebire de aparatul de epilat prin smulgere, aparatul de epilat cu ceara este mai indicat, deoarece nu lasa urme pe piele, nu arde pielea, nu o inroseste si nici nu o irita. Si pe deasupra, epilarea cu ceara garanteaza o piele fina pentru un timp mai indelungat decat orice alt tip de epilare.

De unde cumparati un aparat de epilat cu ceara?

Daca considerati ca aparatul de epilat cu ceara este cea mai buna solutie pentru pielea dumneavoastra, atunci puteti accesa acest magazin online dedicat femeilor www.TPB.ro si a ingrijirii lor corporale.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments