După cum știm, primele imagini văzute din satelit cu care ne-am putut juca pentru prima oară, au fost de la google, prin google earth. Dar de ceva vreme, mai multă vreme ce este drept, cei de la Microsoft care au motorul de căutare Bing, și-au creat un sistem de vizualizare din satelit, până acum nimic ciudat, o companie face exact ce face și altă companie, numai că cei de la Bing au adăugat și opțiunea care-mi place mie mult, mai exact opțiunea de vizualizare Bird’s Eye

Cum arată defapt opțiunea asta de vizualizare?

Păi am făcut un print-screen.

Față de vechiul Google Maps.

Care cred că ar trebui să ofere și ceva nou față de ce are pentru Google Maps.

Google Maps vs Bing Maps • Refu Blog

Eu o să încep să folosesc Bing Maps.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

10 Comments

  1. Da, fara nicio discutie, bing este mai bun acum 🙂

    • Sunt constient ca e mai bun Bing, insa folosesc tot Google Maps 😀

  2. Sigur o să îl încerc. Chiar aşa de real este pe Bing?:-?

  3. Am inceput sa folosesc si eu Bing-ul de 2-3 luni. Mi se pare mult mai bun decat Google Maps 🙂

  4. astea banuiesc ca sunt „scanari din avion” ca din satelit califatea n-are cum sa fie asa de buna avand in vedere stratul de aer care totusi strica calitatea unei imagini.

    • Da, aşa cred şi eu că nu sunt din satelit, de aia vine şi numele de Bird’s Eye, nu cred că „pasărea” era într-un satelit.

  5. m-ai lasat masca…in primul rand nici nu stiam ca Bing face asa ceva, si in al 2-a rand nu ma gandeam ca cineva va oferi free ceva mai bun decat google maps..

  6. Cei de la Bing au un plus, asta e clar…eu ii folosesc de ceva timp si sunt mai mult decat multumit! Sunt curios de update-ul celor de la google..

Write A Comment