Cele mai multe constuctii din sectorul industrial precum si cel de vanzare, retail si asa mai departe sunt de tip hala, care permit ridicarea rapida si cu costuri cat mai mici astfel incat efortul principal sa se concentreze in alta parte. Acest tip de contructii prezinta numeroase avantaje si au fost adoptate de tin ce in ce mai mult domenii de activitate in decursul anilor, atat pentru zone de lucru cat si de depozitare.

In procesul de realizare al unui spatiu, mai toate firmele apeleza la profesionisti, care detin cunostintele cat si resursele necesare unei astfel de sarcini. Cei de la Profin, in multii ani de activitate, s-au ocupat de realizarea a numeroase hale si constructii pe structura metalica in multe zone ale tarii, pentru diverse firme si companii, atat de la noi din tara cat si din afara.

Preturile accesibile, rapiditatea ridicarii structurii principale si eficienta spatiului sunt doar cateva dintre motivele pentru care acest tip de hale sunt preferate de catre clienti. Desigur, probabil v-ati gandi ca fierul precum si alte metale utilizate in constructii de acest tip nu sunt deloc ieftine, un lucru destul de adevarat. Cu toate acestea, chiar daca profilele de beton au un pret specific mai mic, sunt implicate si alte cheltuieli si astfel, pretul final fiind astfel ceva mai mic. De asemenea, si interiorul este mult mai usor de adaptat, putand fi prinde sau sudate diverse elemente de grinile si peretii metalici mult mai usor.

Cei de la Profin de ocupa nu numai de ridicarea structurii, de executie asa cum se numeste procestul, dar si de proiectare si punere in functiune. In cazul profilelor din beton, unde prea multe perforatii si spatii libere pot afecta structura de rezistenta si pe deasupra si greutatea lor este mai mare, in cazul metalelor, aceste lucruri nu sunt atat de deranjante.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment