Hearthstone Android Smartphone

iphone-hearthstoneHearthstone Android Smartphone este noua alternativa de a te juca Heartstone, avantajul este ca acum nu mai ai nevoie te calculator sau tableta pentru a te juca, poti sa faci asta de pe telefonul tau mobil, o sa verific cati mega de internet consumi intr-un meci de heartstone, si daca consumul este relativ mic, atunci poti sa te joci si pe drum spre scoala, in drum spre job sau cine stie prin ce autobuz, tramvai sau tren te afli!

Din nefericire varianta oficiala functioneaza doar pe device-uri ce au o marime mai mare de 6 inch, dar nu a durat foarte mult si deja au aparut pe internet variante ce functioneaza corect pentru aproape orice telefon, daca l-ai instalat si nu-ti merge bine, atunci este de vina hardware-ul telefonului tau. Indicat ar fi sa ai un telefon dual-core, cu un chipset video bunicel si 1GB RAM pe smarthphone, daca deja ai un telefon cu specificatiile astea, atunci esti unul din fericitii care pot sa joace Heartstone de pe telefon.

Pentru cei care deja au telefoane sau tablete mai mari de 6 inch, aplicatia de Heartstone pentru Android se poate descarca de pe google play.

Pentru cei care au un ecran mai mic de 6 inch si vor sa joace Heartstone, tutorialul de mai jos o sa va ajute sa il puteti instala, dar si rula cu succes. Metoda este testata de mine, si functioneaza 100%.

Tutorial Hearthstone Android Smartphone Download

Link1: Sharemods.com (525.8 MB)

Link2: Adf.ly (fastupload)

Procesul de instalare este foarte simplu:

1. Este necesar doar sa copiezi cateva fisiere in telefonul tau. De inceput poti sa pui in folderul download rebuilt.apk, apoi trebuie sa intri pe card in folderul Android -> obb -> si aici creezi folderul cu numele com.blizzard.wtcg.hearthstone, dupa aceea doar sa pui cele 2 fisiere in folder (main.738705.com.blizzard.wtcg.hearthstone.obb si patch.738705.com.blizzard.wtcg.hearthstone.obb).

2. Acum poti intra cu o manager de fisiere ca sa incepi instalarea Heartstone (click pe fisierul rebuilt.apk, apoi tap pe instalare). Cam asta a fost!

Pentru cei care au probleme cu instalarea, sau nu au inteles ceva anume, ii invit sa lase un comentariu si o sa primeasca si ajutor.

Tu ai deja Hearthstone Android pe Smartphone-ul tau? Daca nu urmeaza pasii de mai sus! Mai multe informatii pe Reddit

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Sebi

Al meu telefon e de 4.3 inci :).

Alex

Folositor, ty.

justkid

Eu unul nu-i vad rostu acestei joci ­čśÇ Deci nimic neobisnuit, poate ca seamana cu Urban Rivals, dar asa mare interes in ea nu stiu de unde poti lua.
Daca istoria era altfel la fel si genu poate era ceva, dar sa fim seriosi … carti ? Wtf? Clar nu ma joc, mai bine joc GTA SA pe mobil.