produse herbagetica

Produsele Herbagetica au intrat cu stil pe piata romaneasca facand minuni pentru cei care le utilizeaza. Herbagetica se bucura de o gama larga de produse cu reusite garantate si efecte vizibile dupa folosire.

Gama de produse

Exista un numar foarte mare de produse Herbagetica pe piata, acesta datorandu-se varietatii in care ele sunt comercializate. Fiind un produs nu tocmai ieftin de obtinut, firma va pune la dispozitie diferite gramaje ale aceluias produs pentru a fi mai accesibil de procurat si mai exact atunci cand este folosit in diverse tipuri de cure si diete. Printre produsele Herbgetica se numara:

Alga AFA-pe baza de celule stem, acest produs este cel mai puternic citostatic natural ce lupta impotriva cancerului si leucemiei. Acest produs Herbagetica se recomanda pentru tratarea deficientelor imunitare, boli canceroase, refaceri dupa traumatisme, Alzheimer si Parkinson, Hepatita si Leucemie. Ca si pret, variaza intre 65 de RON si 120 de RON (30 de capsule si 70 de capsule) dar se poate opta si pentru Alga AFA Complex ce ne ofera o varianta mai accesibila: 70 de RON pentru 100 de capsule si 57 de RON pentru 70 de capsule.

 • ALOE FEROX. Herbagetica se poate lauda cu acest produs deoarece faciliteaza reglarea greutatii prin detoxifierea corpului.Pretul sau variaza intre 14 RON pentru 30 de capsule si 25 de RON pentru 70.
 • Anticolesterol, cu un pret de 30 RON pentru 70 de capsule.
 • Antireumatic, 30 de RON, 70 de capsule.
 • Diferite extracte de vitamine si plante. Preturile variaza intre 15 RON si 70 de RON.
 • Cartilaj de Rechin. Herbagetica introduce pe piata extractul de cartilaj de rechin la un pret de numai 28 de RON. Beneficiile lui sunt multiple, fiind folosit ca adjuvant in bolile canceroase (cancer pulmonar, la prostate, cancerul la san si cel de piele). Se poate utiliza si pentru luxatii si fracturari, fiind foarte cunoscut in randul sportivior de performanta.
 • O impresionanta selectie de produse pe baza de seleniu, siliciu si tuf zeolitic mineralizat ce ajuta la eliminarea metalelor grele si metalelor radioactive din organism.

Este important de tinut minte faptul ca produsele Herbagetica, pe langa efectele uimitoare pe care le au asupra organismului dumneavoastra, sunt produse naturale obtinute din extracte de plante si vitamine.

Ingrediente Herbagetica

Lista ingredientelor este recurenta pentru diferite produse. Herbagetica se mandresete cu utilizarea ingredientelor naturale, asa ca am intocmit o lista cu ce veti putea gasi daca achizitionati un produs marca Herbagetica:

 • coaja de Psyllium, folosita pentru valoarea sa nutritionala ce consta in polizaharide, choline, proteine si vitamine B1;
 • seminte de In-pentru sursa bogata de Omega 3;
 • radacini de Morcov salbatic, pentru reglarea digestiei si combaterea viermilor intestinali;
 • Rozmarin- pentru stimularea cresterii imunitatii si sporirea circulatiei sangelui;
 • Ghimbirul- radacina sa exercita un efect puternic calmant impotriva durerilor abdominale si neutralizeaza toxinele din corp;
 • radacina de Lemn-dulce-pentru stimularea peristaltismului intestinal;
 • fructele de Anason-folosite pentru calmarea arsurilor stomacale;
 • fructe de Fenicul-folosite in scop terapeutic, acestea contribuie la mentinerea tranzitului intestinal;

Toate acestea, dar si multe alte ingrediente naturale, sunt combinate in produsele Herbagetica pentru a va garanta rezultatele dorite.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru