Refu Blog

Ceasurile de mana nu mai sunt de mult timp doar un instrument pentru a stii ora exacta. Ceasurile de mana sunt accesorii extrem de importante si chiar nelipsite pentru a completa stilul vestimentar. Acest lucru este valabil mai ales in cazul barbatilor. Odata cu progresul tehnologic ceasurile sunt nu doar accesorii pentru completarea stilului vestimentar, ci si accesorii utile pentru diferite sarcini zilnice.

Oferta de ceasuri smart este astazi una extrem de numeroasa si variata. Un brand de top in domeniu este Huawei. Cel mai recent model de ceas smart lansat de acest brand si care este disponibil inclusiv in Romania este modelul GT3 Pro.

Ceas inteligent pentru stil si eleganta vestimentara

Modelul Watch GT3 Pro imbina intr-un mod excelent aspectul elegant cu functionalitati si specificatii tehnologice de ultima generatie. In acest sens avem in vedere un ceas smart care poate fi gasit in varianta Titanium si in varianta Ceramic.

Pentru modelul Titanium ceasul dispune de o carcasa puternica si in acelasi timp foarte usoara. Caracasa este proiectata pentru a rezista timp indelungat si pentru a se integra foarte usor in oricare dintre mediile in care ceasul smart este purtat la incheietura mainii. Finisajul tridimensional al carcasei se datoreaza faptului ca a fost slefuita cu atentie.

Ecranul din sticla de safir si ceramica de calitate regasita pe partea din spate completeaza un design extrem de complex si in acelasi timp foarte elegant. Intreg design-ul este completat de o coroana rotativa 3D tactila. Aceasta coroana permite executarea unui zoom in sau zoom out, dar si trecerea de la o interfata la alta sau ajustarea setarilor printr-o simpla rotire.

Modelul de ceramica propune un design trecut printr-o multitudine de procese de slefuire si de lustruire. Tocmai din acest motiv culoarea de un alb natural stralucitor si elegant da aspectul unei adevarate piese de arta pentru acest model al ceasului GT3 Pro de la Huawei. Rama ceasului este aurie si argintie, avand model de scoica. Lentila este realizata din sticla de safir foarte dura.

La varianta Ceramica cadranul cu flori se va schimba in functie de trecerea orelor, fapt ce simbolizeaza trecerea timpului. Toate aceste detalii fac din oricare dintre modelele de ceasuri smart Huawei GT3 Pro un adevarat accesoriu elegant pentru a completa intr-un mod foarte rafinat diferite tinute vestimentare.

Fa cunostinta cu Universul GT3 Pro de la Huawei

Daca design-ul ceasului GT3 Pro de la Huawei te-a convins, cu siguranta ca specificatiile si tehnologiile folosite in cazul acestui ceas smart te vor ajuta sa iei decizia finala. Vorbim despre un ceas cu o autonomie a bateriei de 7 zile sau de 14 zile, in functie de modelul ales. Incarcarea rapida wireless este un alt aspect foarte util prin faptul ca incarcarea ceasului va fi rapida.

Ecranul de tip AMOLED cu rezolutie de 466 x 466 pixeli este exact ceea ce ai nevoie pentru un ceas smartwatch. In cele din urma descoperim functiile pentru monitorizarea sanatatii, a calitatii somnului, dar si peste 100 de antrenamente pentru diferite activitati sportive.

 

 

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment