Imi pare rau iubito!

In ultima perioada observ ca se intampla destul de multe lucruri, unele asa bune incat o sa le tin minte poate chiar ani de zile, dar mai sunt si lucruri unde pret de cateva secunde imi reduc unghiul zambetului, oricat de mult as vrea eu sa sa zambesc.

 

obiectiv-50mm-defect-2Primul lucru care mi-a venit in cap a fost sa zic direct ÔÇ×imi pare rau iubitoÔÇŁ o sa sune aiurea ca ma atasez de asemenea lucruri, dar atunci pui pasiune in ceva sau cineva pana la urma te atasezi, daca un om poti sa il asezi la distanta fiind mai rautacios, asa ca unui obiectiv nu ai cum sa il lasi departe de tine, pentru ca face mereu ce ai tu nevoie fara sa existe nimic altceva.

Legatura intre ceva sau cineva este puterea magica pe care o avem toti, fiind o legatura intre doua persoane sau obiecte, In cazul meu de fata am ajuns sa las capul jos, sa-mi zica ca asta este si sa merg mai departe.

obiectiv-50mm-defectIn urma unui eveniment recent la care am luat parte, am ajuns acolo cu toate echipamentele mele, si totul a parut normal pana in momentul cand am ajuns acasa sai am inceput sa asez lucrurile la locul lor, atunci am observat ca 50mm al meu nu mai este. Din cauza unor situati neprevazute s-a ajuns in punctul in care sa imi vad obiectivul facut in 2 bucati, problema cea mare este ca e vina mea, ca nu am avut grija, si am avut prea multa incredere in ceva ce poate distruge usor.

Tin minte ca prima oara cand am cumparat obiectivul, il voiam asa de mult incat l-am luat fara sa stau prea multe pe ganduri, si m-am grabit sa fac prima fotografie la prima fantana de la unirii, si de atunci au trecut mai bine de 2 ani si ceva.

Norocul meu este ca nu stau degeaba si ma pot bucura de un 10-18mm nou nout, si pentru asta e de vina evenimentul la care am fost, cumva se pare ca lucrurile se leaga, asa cum se lega ele intodeauna, indiferent daca am luat o decizie buna sau una rea, involuntar fac ca sa-mi fie bine.

Odata cu obiectivul defect, observ ca am ajuns ca un robot ce se ataseaza de anumite lucruri, si lucrurile de care ma atasez mai mult, le tratez si incerc sa le alint la feminin, probabil din cauza faptului ca vreau sa am grija de mintea si sufletul lor.

Acest articol cred va fi inteles de oamenii pe lungimea mea de unda, sau de mana aia de oameni cu imaginatie.

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments