internet

In sfarsit internet cu drepturi!

ANCOM poate amenda providerul de internet dacă pe contractul pe care îl semnezi nu specifică viteza minimă şi viteza maximă de internet, la fel şi pentru viteza de internet pentru mobil, trebuie să specifice şi ce fel de restricţii are contractul când depaşesti un anumit trafic, asta înseamnă că în sfârşit providerul de internet ne furnizează informaţiile corecte asupra contractului de internet pe care-l folosim.

Conform noului cadru legal din domeniul telecom, începând cu 25 februarie 2012, în scopul protecţiei consumatorilor, contractele încheiate de aceştia cu furnizorii de servicii de comunicaţii electronice vor conţine mai multe clauze minime obligatorii. De asemenea, noile dispoziţii legale stabilesc, printre altele, un prag maxim pentru durata iniţială a contractului şi aduc unele modificări referitoare la încheierea contractelor la distanţă ce au ca obiect furnizarea de servicii de comunicaţii electronice. via

Aceste prevederi au fost deja publicate în Monitorul Oficial al României de anul trecut, mai exact de pe data de 27 decembrie 2011, şi a fost pusă în practică în data de 25 februarie 2012.

Leave a Reply

5 Comentarii la "In sfarsit internet cu drepturi!"

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Asta mi se pare normal ca prea isi bate asta joc de mine…el daca nu merge ceva da vina pe calculatorul meu…si daca nici eu n-am un desktop de top…atunci cine mai are?!

Spiry
Vizitator

decat ACTA , mai bine asa, eram foarte stresat ca se va aproba legea ACTA ,sunt mai linistit acum,isi bateau joc in ultimul hal de noi daca aprobau legea lor de…

Derscanu
Vizitator

Am net de la Clicknet-Romtelecom, astfel:
1. ADSL + IP static, 8Mb/s – si depaseste
2. USB Stick de 2Gb/s – dar abia de sare peste 540 Kb/s. – cica am depasit in mod repetat traficul lunr.

C.L.M.
Vizitator

Ca bine fac :-j Sunt si astia cu netu’ niste sarlatani!

Havrince Daniel
Vizitator

Si cine se sesizeaza in caz ca netul merge prost?