Inchirierea masinilor in Bucuresti poate fi facuta printr-o rezervare care sa fie solicitata la una dintre acele firme ce asigura aceste servicii .

Rezervarea se face prin completarea anumitor date ce sunt obligatorii si care sunt cerute de firma ce inchiriaza aceste mijloace de transport auto, respectiv locatia de livrare , plus data si ora privind ridicarea cat si data si ora predarii masinii , deasemeni se precizeaza numarul de persoane si alte info necesare si/sau solicitate.

Din Bucuresti mai pot sa fie inchiriate masini incluisv pentru transfer spre aeroport.

Clientilor le e inchiriata masina avand la baza un contract cu ajutorul careia se va lua la cunostinta despre date si deasemeni conditiile contractarii .

Preturi de inchirie masini in Bucuresti

Pretul de inchiriere a masinii in Bucuresti insa nu doar aici include atat asigurarile respectivului autoturism – tip RCA si deasemeni Casco , insa si taxa de drum plus uzura anvelopelor, are in vedere si intretinerea uzuala in service, asistenta rutiera ce e asigurata pentru intreaga zi, pentru toate zilele saptamanii, in cazul unui eventual accident din care masina poate sa devina nedeplasabila .

Unul dintre costuri ce nu e inclus e reprezentat de costul vulcanizarii insa numai daca firma ce inchiriaza va considera ca problemele sau eventualele accidente s-au datorat clientului .

Pretul e de regula stabilit in euro , fiind mentionat chiar pe prima pagina din cadrul contractului, platindu-se integral incepand din prima zi , atunci cand clientul va prelua masina inchiriata .

In cazul in care se doreste sa se livrareze masina la alta locatie , nu la cea de inchiriere , in mod norma clientul e nevoit sa plateasca o taxa ce se poate ridica in mod normal la 0,2 euro/km.

Sunt in acelasit timp mentionate inclusiv conditiile contractuale ca limitarea la maxim 300 km/zi atunci cand masina va fi inchiriata pentru minim 3 zile , ori mai putinin de atat.

Acestea reprezinta insa niste conditii si deasemeni preturi generale de inchiriere al masinilor in Bucuresti ce poate fi facuta prin intermediul firmelor specializate.

Prevederi contractuale ale inchirierii

Sunt specificate in cadrul contractelor de inchiriere incluisv anumite prevederi speciale pentru cazurile de posibile avarii in care sunt necunoscuti autorii, caz in care este nevoie sa fie predate firmei de respectivul client incluisv autorizatia privind reparatia sau atunci cand accidentul s-a datorat clientului , iar in acest caz, clientul trebuie predat firmei deasemeni – autorizatia de reparatie insa in care e bine sa fie mentionat si faptul ca respectiva masina nu s-a condus fiind sub influienta consumului bauturilor alcoolice si in acelasi timp trebuie sa fie predat un proces verbal provenind de la politie .

Atunci insa cand se produc accidente ce se stabileste in urma anchetei ca sunt din vina altui sofer care e participant si el la trafic , trebuie ca acesta sa predea clientul incluisv autorizatia reparatiei si deasemeni un proces verval ce a fost intocmit de catre politie plus copia dupa asigurarea RCA .

Cand masina e declarat ca furata , clientul va depuna plangere la politie si in acelasi timp trebuie sa se asigure de paza masinii atunci cand constata ca au fost furate cheile.

Una din firmele ce se ocupa de inchirierea masinilor in Bucuresti e cea care poate sa fie gasita prin accesarea adresei www.rentacarbucuresti1.ro .

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru