Informatii generale despre parchet masiv

Daca tocmai v-ati terminat de construit o casa acum este momentul sa va amenajati interiorul. In primul rand trebuie turnata o sapa din ciment pentru a avea un interval de timp relativ lung pentru a se usca, apoi peretii trebuie gletuiti si finisati perfect apoi varuiti si dupa ce totul este complet uscat urmeaza alegerea parchetului.

Pentru a alege parchetul cel mai bun trebuie sa luati in considerare in primul rand nevoile si cerintele pe care le aveti de la parchet, factorii externi la care va fi expus parchetul precum si preferintele dumneavoastra referitoare la materialul din care este confectionat si culoarea tipului de lemn. Normal ar fii sa cumparati inainte parchetul si apoi mobila, insa daca ati procedat invers nu este nici o problema, dar trebuie sa tineti cont neaparat ca nuantele lor sa fie apropiate sau chiar identice.

Cum se monteaza parchetul masiv

Parchetul masiv se gaseste in diferite forme precum placi in forma dreptunghiulara cu laturi mai late sau mai inguste ce se monteaza cu ajutorul unui sistem de imbinare reprezentat de un canal ce se patrunde in placa celalta, sau se monteaza dispuse in forma de triunghi. Cele mai multe tipuri de parchet masiv au nevoie si de un adeziv de parchet foarte bun pentru a asigura o fixare de durata si pentru a impiedica sunetul acela sacaitor de scartait atunci cand treceti.

In cazul in care dumneavoastra nu aveti timp destul la dispozitie pentru a efectua montarea parchetului masiv va recomand sa angajati o persoana priceputa ce lucreaza in domneniu. Daca folositi a doua metoda veti avea siguranta ca parchetul este montat corect fara spatii si este fixat corespunzator. Totodata o persoana cunoscatoare va poate ajuta sa alegeti produse mai bune calitativ care sa ofere rezistenta.

La alegerea dumneavoastra puteti da cu un strat de lac protector pentru a impiedica uzarea rapida a parchetului cauzata de factori externi precum petele de apa, cafea sau suc, zgarieturile, praful si traficul intens.

Ce avantaje aveti achizitionand parchet masiv

In primul rand parchetul masiv are o durabilitate mult mai mare, el poate fi slefuit de mai multe ori deoarece atunci cand este slefuit se elimina un mm din suprafata acestuia si poate fi tratat foarte usor cu lac special sau cu ulei.

Un al avantaj este ca aduce un plus de confort si calitate locuintei dumneavoastra.

Parchet masiv online

Daca doriti sa achizitionati parchet masiv si inca nu ati gasit nici un site pe care sunt produse pe gustul dumneavoastra, va recomand cu incredere sa accesati site-ul www.decolandia.ro . Aici beneficiati de o gama larga de parchet masiv la preturi accesibile si de o calitate superioara ce va garanteaza ca o sa reziste factorilor la care este expus foarte bine. Tot pe acest site gasiti date de contact la care puteti apela un reprezentant pentru mai multe detalii si informatii legate de produsul pe care doriti sa il achizitionati. Bineinteles ca acest site se respecta si va pune la dispozitie si modul de montare al parchetului pentru ca munca dumneavoastra sa fie directionata corect.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments