Iubesc accentul oameniilor

Iubesc accentul oameniilorIubesc accentul oameniilor, ne îndrăgostim în viața de atâtea lucruri, locuri sau chiar alte prostii. Din cauza asta, mie îmi este greu să nu ador accentul unor oameni, ca să fiu sincer acum cu tine, țin să-ți mărturisesc că ador orice fel de accent neobișnuit, dacă aud un moldovean că vorbește pe limba lui îmi deschid urechile, să aud mai bine.

Până acum la viața mea am întâlnit oameni care au accent, dar din păcate nu am pe nimeni cu care să pot vorbi zilnic, sau să reușesc să îi aud măcar o dată pe săptămână accentul ala, așa că trebuie să-mi fac un prieten care are accent, vorbesc foarte serios!

Dacă ai un accent de moldovenesc, din banat, din crișana sau de la maramu’ și ai chef de vorbă din orice domeniu, dacă nu știu ceva poate mă înveți tu, atunci dă-mi te rog un mail la refublog[at]gmail[.]com și acolo cel mai probabil vom face schimb de ID-uri de Skype și ne punem pe vorbă. Indiferent dacă ești fată sau baiat.

Totuși aș insista ca respectiva persoană care are chef de vorbă să aibe totuși peste 18 ani! Și dacă este fata, să nu fie blondă :))

Nu este o glumă, mă repet din nou, chiar am chef să vorbesc pe skype cu cineva care are accent, dacă are și blog e și mai bine.

Subscribe
Abonare pentru
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Pato Basil

Aveam un cont de skype, dar nu cred ca-l mai tin minte… oricum cedez locul vreunei domnisoare 😀 :)).

Costinel

Eu vreau sa vorbesc cu tine :D, se poate ?

Fotograf nunta Bucuresti

Ce nebune esti mare ..R!

Yamasha

Eu vorbeam cu astia din Counter-Strike pe vremea in care jucam. Daca eram putin pilit tare ma amuzam pe seama celor care aveau accent schimbat: moldoveni sau ardeleni…

Ionut

Eu chiar nu am un accent deosebit insa am cateva rude din Ardeal cu care mai comunic si le ador accentul!