PlayStation 5 este una dintre, dacă nu și cea mai populară consolă din lume. Această platformă de gaming este deja răspândită în lume cu un tiraj de peste 20 de milioane de copii, un număr extrem de mare reieșind din saturația excesivă a pieței cu diferite console și calculatoare de gaming. 

În acest articol vei afla despre cele mai populare și importante jocuri care vor fi lansate pe această platformă în anul 2022. Chiar dacă nu ești un fan al acestor jocuri dar dispui de un PS5, este cazul să încerci măcar unul din acestea. Satisfacția emanată de acestea poate fi comparată doar cu satisfacția primirii unui Ice Casino cod promotional.  

The Lord of the Rings: Gollum 

The Lord of the Rings: Gollum este u viitor joc dezvoltat și distribuit de Daedalic Entertainment. Acesta este bazat pe universul The Lord of the Rings și povestește aventurile personajului Gollum în cadrul acestui univers. Jocul este programat pentru lansare în anul 2022 pe toate platformele de gaming, de la Microsoft Windows la PlayStation 5. Toți iubitorii universului The Lord of the Rings sunt obligați să achiziționeze acest joc. 

Jocul a fost anunțat în anul 2019 de către Daedalic Entertainment. Data inițială a publicării acestuia era setată pentru anul 2021, cei de la Daedalic însă au decis mutarea acesteia în anul 2022. Jocul este probabil unul dintre cele mai așteptate în anul 2022, popularitatea francizei The Lord of the Rings fiind ridicată de viitorul serial de la Amazon. 

The Last of Us: Part 1 (PS5)

The Last of Us este unul, dacă nu chiar, cel mai bun joc al studio-ului Naughty Dog și cel mai popular joc pentru PS3 și PS4. Acesta povestește viața unui contrabandist Joel și a unei adolescente, Ellie. Aceștia sunt nevoiți să facă un drum prin Statele Unite post-apocaliptice pentru a ajunge la destinația setată de scenariștii jocului. Popularitatea acestui joc este extrem de mare, de aceea, studio-ul Naughty Dog a decis să publice versiunea jocului adaptată la puterea consolei PS5. 

Naughty Dog a lansat mai multe alte completări ale jocului. Pe lângă scenariul original, The Last of Us mai are și partea Left Behind, unde jucătorii trebuie să o controleze pe Ellie. Anul 2020 a fost încununat cu publicarea The Last of Us Part II. Aceasta, împreună cu prima parte și completările disponibile, pot fi acum descărcate pe consola PS5 pentru o grafică mai performantă și alte multe avantaje ale noii platforme. Prima parte a jocului va mai fi lansată pe Windows în toamna anului 2022. 

Overwatch 2

Overwatch 2 este un viitor joc dezvoltat și publicat de Blizzard Entertainment. Acesta este o continuare directă a jocului lansat în anul 2016 și va avea mai multe moduri de joc. De la PvP până la meciuri cooperative, te vei putea bucura de toate aceste lucruri jucând Overwatch 2. De asemenea, studio-ul a promis o îmbunătățire drastică a graficii și a altor setări importante pentru un joc la persoana întâi. Overwatch 2 va fi gratuit pentru toate platformele de gaming, de la Nintendo Switch până la PlayStation 5 și Windows. 

Jucătorii vor fi împărțiți în două echipe egale și vor fi nevoiți să aleagă din cele 30 de personaje consacrate. Personajele sunt împărțite în mai multe clase care au propriile caracteristici importante pentru fiecare echipă. Astfel, jucătorii vor putea alege personajul în concordanță cu stilul și maniera de a juca. De la clasa sprijin, personajele ce oferă vindecări și îmbunătățiri colegilor de echipă, până la clasa de tancuri, acele personaje care pot lua cel mai mare coeficient de daune fără a-și pierde viața. Toate acestea împart eforturile echipei în proporții egale. 

God of War Ragnarok

God of War Ragnarok este un joc de aventură și acțiune dezvoltat de Santa Monica Studio. Acesta va fi ulterior publicat de Sony Interactive Entertainment. God of War Ragnarok este programat să fie lansat public la data de 9 noiembrie 2022. Acesta va putea fi accesat pe un PlayStation 4 sau un PlayStation 5. Acesta va povesti despre aventurile ulterioare ale lui Kratos și a fiului său, Atreus. God of War Ragnarok va servi drept final al părții nordice ale seriei, fiind culminată cu Ragnarok, o serie de evenimente ce, în cultura scandinavă, duc la sfârșitul zilelor și la moartea tuturor zeilor. 

După colosalul succes al primei părți a God of War, publicată în anul 2018, popularitatea și așteptările acestui joc au cuprins toată comunitatea de gaming. Deși lansarea proiectului a fost amânată din cauza pandemiei și a mai multor factori, acest joc rămâne până acum unul dintre cele mai importante și așteptate jocuri din lume. God of War Ragnarok este cu adevărat cel mai popular joc video pentru PlayStation 5. Dacă ești deținătorul unei asemenea console, este obligatoriu să achiziționezi acest joc.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment