Jucarii cu telecomanda

Cele mai adorate jucarii de catre baieti sunt noile jucarii cu telecomanda, in special masinile cu telecomanda sau in general orice jucarie ce poate fi controlata de la distanta de catre ei.

Nu numai copii, dar si noi oamenii mari iubim masinile cu telecomanda.

Industria jucariilor s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, iar masinile cu telecomanda au evoluat foarte mult, o astfel de masina imita foarte bine originalul, are usi care se deschid, poate fi decapotabila si poate fi controlata de la distante destul de lungi.

O jucarie de acest gen poate fi colectionata si de iubitorii masinilor, nu numai de copii.

Anul acesta in cazul in care doriti sa faceti cadou celor mici o astfel de jucarie puteti alege o masinuta cu telecomanda Porsche Cayenne Turbo.

Masina este fabricata din materiale de calitate si este o copie identica cu o masina adevarata, fiind foarte rezistenta. Din telecomanda masinuta poate fi controlata, de aici o putem conduce, in fata, in marsalier, stanga sau dreapta, tot din telecomanda ea se va si opri.

Ii putem controla din telecomanda si farurile, pe care le putem stinge sau le putem porni. Farurile acesteia sunt formate din leduri, si sunt foarte puternice, putand fi condusa si afara seara, sau in casa.

Cum spuneam mai sus, o astfel de jucarie imita foarte bine masina adevarata, interiorul acesteia fiind extrem de realist, are geamuri fumurii, oglinda retrovizoare, scaunele sunt cu tetiere, are roti cu cauciucuri si jante, iar sigla Porsch se poate gasi atat pe capota cat si in spate pe portbagaj. Masina de jucarie Porsch atinge viteze de pana la 12.8 km/ora si poate fi condusa de la distante de pana la 9,14 km.

Aceasta jucarie va fi cadoul ideal de Craciun pentru copilul tau, cadou pe care ti-l poti oferi si tie prin simplul fapt ca ii vei oferi o bucurie nespus de mare celui mic.

O alta jucarie ce va delecta si spiritul de aventurier al copilului, masinuta ce este nespus de iubita de copii si de care ei au fost fascinati intotdeauna, este masina de politie, un ford Gt 500.

Cu aceasta masina pe care o va putea controla de la o distanta de aproximativ 9km, cel mic se va bucura de aventuri in lumea jocului imaginat de el si va fi incantat de jucaria sa.

Masinuta in miniatura, imita originalul perfect, este foarte rezistenta datorita materialelor de calitate. Din telecomanda ea poate merge in fata, in marsalier, stanga sau dreapta, deasemenea farurile se pot controla tot de aici, fiind foarte puternice, cu masina politiei se va putea juca si afara seara.

Ford-ul GT 500 atinge viteza de pana la 12km/ora, viteza de care se va bucura cel mic, atunci cand ii va urmari pe banditi cu masina politiei.

Jucariile cu telecomanda au fascinat nu numai lumea copiilor ci si lumea celor mari, barbatii pasionati de masini in general, si-au achzitionat astfel de jucarii tinandu-le ca piese de colectie.

Poti oferi o astfel de jucarie nu numai celor mici, ci si celor mari care nu sunt altceva decat niste oameni mari cu suflete de copii.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru