Lasertag la Lasermaxx

Am fost aseară la LaserMaxx by Night, împreună cu Lucian, și alți doi prieteni. Ne-am curuit cu laserele cum am apucat.

Lasertag la Lasermaxx - Refu.roAm început eu jocul foarte activ, alergând și fiind atent în stanga și-n dreapta, până când am obosit și mergeam prin arena Lasermaxx ca pe bulevard, mergeam așa calm cu arma în mână, până când vedeam pe cineva, atunci trăgeam cum apucam, dar după aia tot calm eram, asta fiind undeva pe la ora 3, unde toți eram destul de oboșiți.

Pentru Lucian a fost prima oară când a participat la acest tip de joc, tot pentru prima oară a fost și jocul lui Dan, persoana care apare în imagine alaturi de mine, per ansamblu a fost foarte plăcut, aveam nevoie de o distracție alături de prietenii apropiați, așa că seara s-a consumat repede după ce ne-a obosit arena. Trebuie neaparăt să vă povestesc o fază tare.

Dan, persoana care am menționat-o mai devreme, în timp ce era în arenă și noi ne omoram ca nebunii, el stătea bine mersi într-un morman de cauciucuri puse una peste alta, eu în momentul ăla am uitat de joc și am început să râd în hotote pe acolo, a fost foarte mișto jocul în mai mulți.

Dacă aveți de gând să mergeți la un lasertag poate facem gașca și mergem mai mulți, până atunci eu cu prietenii mei ne antrenăm intens pentru a câștiga cu echipa din care facem parte (pentru cei care nu știu, sunt două echipe roșu și verde).

 


8
Leave a Reply

avatar
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
fotograful de nuntaScrafRefuAna-ciprian Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Pe mine m-a ciuruit rau la mormanu de cauciucuri..si cand am incervat sa ii vin de hac..mi-am luat-o de vre-o 4 ori…si am pleat de acolo!

ciprian
Vizitator
ciprian

E rupere la lasertag, am fost si eu de cateva ori si daca iei treaba in serios iti cam trebuie antrenament.

Ana-
Vizitator
Ana-

e super la lasermaxx de-abia astept sa mai merg…

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Yap..pentru un incepator cred ca m-am miscat bine!

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Dupa ce te-am impuscat ..ma treci la „prieteni”=)))

Scraf
Vizitator
Scraf

De mult planuiesc o iesire la LaserMaxx by Night, insa nu am avut cu cine. Programul e aiurea, dar de-aia ii zice „by night” :))

fotograful de nunta
Vizitator

Ultima tura ai lipsit Refu….eu am fost campionul..daca nu am avut concurenta:!