Lasertag la Lasermaxx

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Am fost aseară la LaserMaxx by Night, împreună cu Lucian, și alți doi prieteni. Ne-am curuit cu laserele cum am apucat.

Lasertag la Lasermaxx - Refu.roAm început eu jocul foarte activ, alergând și fiind atent în stanga și-n dreapta, până când am obosit și mergeam prin arena Lasermaxx ca pe bulevard, mergeam așa calm cu arma în mână, până când vedeam pe cineva, atunci trăgeam cum apucam, dar după aia tot calm eram, asta fiind undeva pe la ora 3, unde toți eram destul de oboșiți.

Pentru Lucian a fost prima oară când a participat la acest tip de joc, tot pentru prima oară a fost și jocul lui Dan, persoana care apare în imagine alaturi de mine, per ansamblu a fost foarte plăcut, aveam nevoie de o distracție alături de prietenii apropiați, așa că seara s-a consumat repede după ce ne-a obosit arena. Trebuie neaparăt să vă povestesc o fază tare.

Dan, persoana care am menționat-o mai devreme, în timp ce era în arenă și noi ne omoram ca nebunii, el stătea bine mersi într-un morman de cauciucuri puse una peste alta, eu în momentul ăla am uitat de joc și am început să râd în hotote pe acolo, a fost foarte mișto jocul în mai mulți.

Dacă aveți de gând să mergeți la un lasertag poate facem gașca și mergem mai mulți, până atunci eu cu prietenii mei ne antrenăm intens pentru a câștiga cu echipa din care facem parte (pentru cei care nu știu, sunt două echipe roșu și verde).

 


Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
8 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
fotograf nunta bucuresti

Pe mine m-a ciuruit rau la mormanu de cauciucuri..si cand am incervat sa ii vin de hac..mi-am luat-o de vre-o 4 ori…si am pleat de acolo!

ciprian

E rupere la lasertag, am fost si eu de cateva ori si daca iei treaba in serios iti cam trebuie antrenament.

Ana-

e super la lasermaxx de-abia astept sa mai merg…

fotograf nunta bucuresti

Yap..pentru un incepator cred ca m-am miscat bine!

fotograf nunta bucuresti

Dupa ce te-am impuscat ..ma treci la „prieteni”=)))

Scraf

De mult planuiesc o iesire la LaserMaxx by Night, insa nu am avut cu cine. Programul e aiurea, dar de-aia ii zice „by night” :))

fotograful de nunta

Ultima tura ai lipsit Refu….eu am fost campionul..daca nu am avut concurenta:!