Pentru că în articolul de ieri vorbeam că nu îmi place frigul, iarna asta a trebuit să suport împreună cu Roshkattu (un prieten care-l știu de pe internet), câteva grade scăzute pentru a realiza un video special pentru iubita lui.

Inceputul filmarii:

Faza inițială a fost că vroiam să plecam la munte, să prindem un apus de soare, să facem câteva cadre de pe drum în timp ce el conducea și multe chestii de genul, până când ne-am trezit că nimic din ce am vorbit nu s-a putut realiza, așa că am filmat prin București.

Tot ce vroiam noi să filmam era o declarație video plină de afecțiune, ideea a venit de la alții care au reușit să facă ceva frumos cu câteva foi albe pline de emoție, așa că și noi am făcut aceeași chestie.

Prima noastra încercare a fost să prindem apusul pe Lacul Morii, dar pentru că acele planșe nu se scriu singure, a durat ceva până când au fost scrise, eu totuși mi-am încercat norocul sa prind apusul, dar sincronizarea mea cu Roshkattu (așa are el numele de șcenă) nu a fost cea mai bună, și am ajuns prea târziu pentru a filma cadrul de apus, așa că ne-am urcat în mașină și am zburat spre centru.

Ajunsi în mijlocul Bucureștiului, undeva prin Universitate am început noi să ne gândim cu ce să începem, așa că am filmat câteva cadre cu Roshkattu până când ne-am făcut o idee cum să fie video-ul, până atunci toate au fost bune.

Problema era ca nu reușeam să găsesc cadrul potrivit pentru a trage finalul, când el trebuia să arate fiecare foaie în parte, după ce ne-am tot gândit noi și am mers ceva pe jos, am hotărât ca locația finală să fie undeva pe la Piața Romană pentru că ne atrăgea ce am văzut în fotografiile altora, știți ce! Braduleții colorați care sunt la Romană.

Așa că ajunși acolo, ne uitam în stânga și-n dreapta pentru că pur și simplu nu știam unde să punem filma ca să nu treacă 10 persoane pe secundă, țin să menționez că ora la care am filmat până la urmă a fost 19:51 (la 16:00 a început acțiunea). Deci lumina nu a fost de nici un ajutor pentru mine, așa cel puțin credeam, dar am sărit puțin ISO la cameră, și am văzut că lumina era cât de cât ok, nu a mai contat balansul de alb pentru că la cât de înghețați eram noi, am început să filmam imediat.

I-am dat materialele video lui Roshkattu și a început să lucreze la video-ul de mai jos, ne-a ieșit bine?

Lucrurile frumoase se intampla atunci cand ne asteptam mai putin

Backstage:

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

13
Leave a Reply

avatar
12 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Ana-AnkaIonutSorieGabi Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Fotograf nunta Bucuresti
Vizitator

Foarte tare clipul…video…este facut ede tine …cu apratu tau foto?

Razvan Voicu
Vizitator
Razvan Voicu

Foarte tare, imi place 😉

Valentin
Vizitator

Frumos clip 🙂

Bogdan
Vizitator
Bogdan

Frumos. Felicitari pentru articol

Costinel
Vizitator

Ti-am zis ca-mi place !

Șoferița
Vizitator
Șoferița

Super dragur clipul. Asa da declaratie de dragoste……….Eu asteptam ca pana la final sa o ceara in casatorie……..:)

Lavinnia
Vizitator
Lavinnia

Puteam sa jur ca e o cerere in casatorie. Dar si asa a iesit minunat!!! N-am cuvinte. Felicitari !

Gabi
Vizitator
Gabi

Suna asa de frumos, parca desprins din filmele in care poti spune ca vezi reale drame, insa eu sper sa ma insel.
P.s iti recomand o aplicatie care ti se va parea mai mult decat simaptica(eu am folosit-o), incearca aplicatie pentru prezentari, animoto, vei gasi o tema pentru prezentari care in mod sigur iti va placea.

Sorie
Vizitator
Sorie

Cat de tare! Bravo!!!

Ionut
Vizitator

Un articol perfect! Si da, nu mi-a fost dat doar odata sa vad ca lucrurile cu adevarat frumoase se intampla cand nici nu te astepti.

Anka
Vizitator

Inghetam si eu in timp ce il vedeam cum respira si cum tremura dupa ce si-a dat jos manusile. Ce romantic! A fost chiar super 🙂

Ana-
Vizitator

wow, cat de bine ti-a iesit, imi place, te perfectionezi din ce in ce mai tare! keep it up!