nat_geo

Lumea in ziua de astazi

M-am uitat în această dimineaţă la un documentar despre cum a ajuns lumea de acum miliarde de ani, la cum este ea acum, prin câte treceri majore a trecut. Şi pentru câteva secunde mă gândeam cum reacţionează unii oameni când plâng pentru nu ştiu ce  telefon nou, sau ce ar face piţipoancele fără rujul lor roz, când defapt noi biologic am fost creaţi pentru evoluţie, nu pentru prostie.

Nu ştiu dacă o să apuc să trăiesc ca să prind o altă schimbare majoră pe acest Pământ. Dar până atunci ar trebui să trăim ca să schimbăm ceva. Momentan marketingul conduce vieţile noastre.

 

Leave a Reply

8 Comentarii la "Lumea in ziua de astazi"

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Adrian Anghel
Vizitator

Bravo, mi-a luat fraza „cand defapt noi biologic am fost creati pentru evolutie, nu pentru prostie”, nota 20 din partea mea. Asa este, pentru evolutie am fost creati, putini insa mai evolueaza, considera ca daca au lipici la public si la media au totul, nu-i asa..

Bucur
Vizitator

Ne gandim mai mult sau numai la bani,decat la credinta sau Dumnezeu.Asta nu e evolutie.

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Din pacate ai mare dreptate maestre intr-un articol scurt ..ai spus cam tot ce se putea spune!

Alexica
Vizitator

Mare dreptate ai..

d-petre
Vizitator

Daca nu mai evoluam inseamna ca ne-a cam apus era si poate evolueaza o alta specie pe Terra, care ne va lua locul daca nu ne redresam.

Pinguu
Vizitator

O sa ajungem rau..foarte rau.

CoStinel
Vizitator

Chiar foarte rau.

Intr-o seara pe la 1 era un documentar pe Tvr2 si povesteau cum de au murit dinozaurii in mai putin de 5 secunde.. cum de sa format un canion si alte chestii…

Laurentiu
Vizitator

Se pare ca asta inteleg oamenii de acum prin evolutie: o prostie dusa la extrem!