Pentru toti cei care intampina dificultati in a gasi magazinul potrivit care comercializeaza machete auto de cea mai buna calitate, ale celor mai consacrate modele din lumea auto lansate de-a lungul timpului, Magazinul Colectionarului are cea mai buna solutie.

La numai un simplu click distanta, accesand MagazinulColectionarului.ro, va este pusa la dispozitie o gama extrem de variata de machete auto, mii de produse realizate la cele mai inalte standarde si in cele mai mici detalii, machete auto pe care trebuie sa le aiba in colectie orice pasionat. Fie ca sunteti in cautarea unei machete a unui model de masina lansata la inceputurile acestei industrii sau cautati o macheta a unui model lansat chiar anul acesta, trebuie sa intrati pe MagazinulColectionarului.ro.

MagazinulColectionarului.ro - magazinul care va pune la dispozitie machete auto de inalta calitate • Refu Blog

Sunteti iubitori ai masinilor romanesti? Ei bine, daca doriti sa construiti cu propriile maini si de la zero o macheta in scara de 1:8 a unui vehicul 4×4 conceput si produs chiar la noi in tara in urma cu zeci de ani, atunci macheta modelului ARO 240 este raspunsul pe care il cautati.

ARO 240 a fost un model legendar al producatorului de la Campulung-Muscel, fiind un vehicul 4×4 din seria 24, decapotabil in 2 usi.

Prin intermediul celor de la MagazinulColectionarului.ro puteti cumpara impreuna cu revista diverse piese si componente ale machetei, astfel incat sa incepeti constructia acesteia precum un puzzle. De la primul si pana la ultimul numar al revistei, nu doar ca veti primi tot ce aveti nevoie pentru a construi o macheta replica 100%, dar puteti afla si tot felul de curiozitati si informatii interesante cu privire la ce a reprezentat colosul ARO pentru Romania, cat si lucruri interesante despre alte modele de vehicule 4×4 din intreaga lume.

MagazinulColectionarului.ro - magazinul care va pune la dispozitie machete auto de inalta calitate • Refu Blog

MagazinulColectionarului.ro va asteapta cu mii de machete auto, unele simple, altele construibile precum este si cea a modelului ARO 240. Toate acestea au fost atent alese de la producatori renumiti in fabricarea de machete auto, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de cele mai placute experiente. Toata aceasta gama de mii de machete auto, sunt ale unor vehicule lansate inca de la inceputurile industriei auto, inca de la primele modele fabricate vreodata si pana la ultimele lansate anul acesta. Gasiti inclusiv si modele emblematice pentru intreaga industrie auto precum a fost si este Ford Mustang – celebrul model american.

MagazinulColectionarului.ro - magazinul care va pune la dispozitie machete auto de inalta calitate • Refu Blog

In ceea ce priveste piata autohtona, modelele ARO au fost si vor ramane mereu modele emblematice pentru intreaga industrie auto din Romania , ARO fiind singurul producator auto de acest fel de la noi din tara , considerat pentru o perioada foarte lunga de timp regele industriei auto romanesti. Din pacate, anul 2003 a fost ultimul an in care ARO a produs vehiculele 4×4 in fabrica de la Campulung-Muscel, insa asamblarea acestor vehicule a continuat intr-o fabrica din Cehia pana in anul 2013.

Acestea fiind spuse, daca si dumneavoastra doriti o macheta a modelului ARO 240, o macheta a celebrului model de Ford Mustang, ori a oricarei alte masini pe care o apreciati, sunteti invitati sa accesati MagazinulColectionarului.ro si cu siguranta aici veti gasi raspunsul.

 

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment