Mara-study.ro – adresa catre perfectionarea cunostintelor de limbi straine

Mara-study.ro - adresa catre perfectionarea cunostintelor de limbi straine - Refu.ro

Limbile straine mi-au placut din gimnaziu. Am considerat cool sa stiu sa vorbesc strainilor care ne viziteaza pe limba lor. Slavici spunea ca l-a invatat mama lui sa il salute pe ungur in limba lui, sa il intrebe pe german ce face in limba sa materna, fiindca aceasta este o dovada de intelepciune sa ii faci sa se simta excelent pe cei care traiesc alaturi de tine. Oriunde te-ai duce in marile statiuni turistice ale lumii, oamenii au invatat doua-trei cuvinte in limba fiecaruia. Mi s-a parut interesant cand ma aflam in Turcia si oamenii care aveau rolul de a ne invita sa luam masa la restaurantul lor ne stiau dupa fata si ni se adresau in limba noastra. Romana nu este limba de circulatie internationala, cu toate acestea ne-au spus:

– Sunteti romani? Va asteptam. Nu intrati sa serviti ceva la noi? Avem si mici atentii din partea casei pentru voi.
Rar confundau rusii cu englezii sau pe noi, romanii, cu rusii sau englezii.

In regimul trecut, era frustrant pentru noi sa invatam limbi straine. Stiti de ce? Granitele erau inchise si strainii care veneau in tara la noi nu aveau voie sa vorbeasca niciodata cu oameni obisnuiti. Practic comunicarea cu ei era cenzurata. Tot in acea epoca nu puteam sa vizitam statele care nu erau comuniste, decat cu mare greutate.
La ce folos ca stiam engleza, daca nu puteam merge decat la bulgari?
Putini romani ajungeau legal in Marea Britanie, in Germania sau in Franta. Acum granitele sunt deschise, in plus au loc schimburi culturale si economice intre state.
Elevii romani pot pleca sa isi faca liceul in afara, studentii romani se afla in cele mai bune centre universitare ale lumii.

Libertatea, globalizarea au impus limbile straine ca fiind discipline vedete ale epocii in care traim. Se organizeaza intens cursuri de limbi straine, dar nicio oferta nu rivalizeaza cu cea de aici: https://www.mara-study.ro/oferte/tabere-internationale/vacanta-de-iarna-exotica.
Este ca si cum turistii ar veni in Delta Dunarii, in Bucovina, Apuseni sau Maramures sa invete limba romana.

In prezent, Mara-study.ro faciliteaza invatarea limbilor straine de catre romani, propunandu-le sa mearga in tabere exotice internetionale in locuri de vis, unde se vorbeste numai engleza, iar cursantii se aleg cu multe lucruri pentru sufletele lor. Iata care sunt acestea:

1. Isi pun la punct cunostintele de limba engleza atat de necesare in lumea in care traim.
2. Cunosc alti oameni la care trebuie sa se ajusteze comportamental. In primul rand, vorbim de localnici, apoi ne ggandim la cei cu care participa la tabara.
3. Au posibilitatea sa lege prietenii in lumea intreaga, iar dintr-o prietenie foarte buna se poate lega si o colaborare benefica pentru toata lumea.
4. Exista posibilitatea cunoasterii unor colturi fascinante ale lumii si ale unor traditii pretioase si al modului de viata al unor popoare.
In acest mod inveti sa pretuiesti gradul de libertate de care te bucuri si statutul social pe care il ai in tara ta.

In prezent, firma informeaza romanii care doresc sa participe la una dintre taberele internationale ca se pot inscrie pentru tabara exotica de la Malta. Iata lista oportunitatilor si a obligatiilor:

1. Varsta celor care se inscriu sa fie cuprinsa intre 9-10 ani.
2. Alaturi de cursuri in limba engleza, participantilor li se ofera si activitati si excursii in Malta. Cursantii vor avea un program de vis cu: tur al orasului Mdina pe timpul serii, karaoke, discoteca, seri de vizionare de filme, seri tematice, tur al fortului St Elmo.
3. Perioada de desfasurare este intre 5-12 ianuarie, 2020.
4. Cazarea se face la familii gazde atent verificate, iar acesta este un mare castig. In primul rand, in casa respectiva se va vorbi numai engleza. In al doilea rand, cursantii iau contact direct cu modul de viata al maltezilor.

Cazarea se face in camere duble cu baie comuna, mesele zilnice si transportul de la scoala acasa (nu se face mai mult de un sfert de ora cu autobuzul) fiind incluse in pret.
Pentru informatii complete, intrati pe site si cititi explicatiile clare.
O asemenea ocazie nu este de ratat, de aceea inscrieti-va copiii cat inca mai este timp si mai sunt locuri. Oferiti-le educatia si libertatea de care au nevoie sa infloreasca in fata ochilor vostri. Este o mare responsabilitate sa ai copii in aceste vremuri moderne si sa ii cresti in asa fel, incat sa faca fata tuturor provocarilor si oportunitatilor.
Taberele internationale reprezinta cea mai buna metoda de invatare a unei limbi straine prin comunicare si prin schimburi culturale.

Ofera-le copiilor tai tot ce este mai bun in materie de educatie si nu vei regreta! Ei sunt viitorul nostru si merita ce este mai bun.
Trebuie adaugat faptul ca acesti copii care merg in tabere internationale avand ca tematica principala invatarea unor limbi straine sunt atent supravegheati, deci se afla in siguranta.
Pe site-ul firmei Mara-study.ro gasiti cele mai tentante oferte de invatare a unor limbi straine.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments