entrepreneurship-brasovEntrepreneurship este un maraton de programare sustinute de Allview, Centrul pentru Diplomatie Publica si Universitatea Transilvania care anul acesta in data de 28 si 29 martie se tine prima editie a maratonului de programare „Entrepreneurship” in Aula Universitatii Transilvania din Brasov.

Entrepreneurship isi propune sa promoveze in tarile Uniunii Europene aplicatiile studentilor romani pasionati de programare. Valorile care vor fi scoase in evidenta sunt impactul social, creativitatea si originalitatea. Pentru ca Entrepreneurship este un concurs, se creeaza grupuri de 2-4 oameni si le sunt oferite 24 de ore pentru a construi o aplicatie pentru Android, aplicatie care vin in sprijinul persoanelor cu dizabilitati.

Cele mai bune 3 proiecte vor fi premiate, si restul vor fi donate Comisiei Europene. Un lucru excelent din partea Allview, sunt curios care vor fi cele 3 aplicatii create de romanii nostri.  Competitia va incepe vineri, 28 martie, la ora 12 si se va incheia sambata, 29 martie la ora 11. Jurizarea proiectelor va avea loc sambata, 29 martie, intre orele 11:00-14:00.

La eveniment va fi prezent un reprezentant Google care va sustine o prezentare despre resursele Android si anumite modele de aplicatii create in sprijinul persoanelor cu dizabilitati, exact tipul de aplicatii acceptate in maraton.

Pentru cei care vor sa se inscrie, sau stiu pe altcineva care ar dori sa se inscrie, link-ul este aici.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru