Marirea sanilor in mod natural nu exista! Iata de ce trebuie sa apelezi la noile tehnici de chirurgie plastica!

Sunt foarte multe doamne si domnisoare care si-ar dori sani mai mari, mai fermi, mai rotunzi, mai ridicati sau simetrici. Adevarul este ca, in general, foarte putine femei sunt multumite de aspectul sanilor lor.

Cele mai multe femei isi gasesc singure defecte si incearca sa gaseasca si leacul natural la acestea. Din pacate, forma sanului nu poate fi modificata dupa bunul plac al femeilor, doar consumand ceaiuri, folosind creme sau facand exercitii fizice.

Este adevarat ca unele transformari ale corpului transforma si forma sanilor: atunci cand femeile slabesc sanii se micsoreaza si se lasa putin, in timpul sarcinii si in perioada de alaptare sanii se maresc, dupa care se lasa. Corpul femeii este un mister.

Doamnele si domnisoarele care nu sunt multumite deloc de forma sanilor pot apela la tehnicile de chirurgie plastica de marirea sanilor cu implant de silicon, o procedura din ce in ce mai indragita nu numai de vedete, ci si de femeile de rand.

Ce avantaje si ce riscuri presupune operatia de marire a sanilor?

Marirea sanilor folosind implant de silicon sau, asa cum este cunoscuta in mod popular, punerea silicoanelor, este o interventie chirurgicala foarte solicitata in intreaga lume. In Romania, aceasta interventie a inceput sa prinda contur inca din anii 1990, in randul vedetelor, si acum, in societatea moderna actuala, femeile de rand apeleaza la aceasta tehnica. Unele dintre doamne si domnisoare chiar fac imprumut la banca sau platesc sanii „in rate” doar pentru a se simti mai bine in propria lor piele.

Adevarul este ca o forma frumoasa a sanilor determina admiratia persoanelor de sex opus, dar si invidia persoanelor de acelasi sex. Femeile care apeleaza la aceasta interventie se declara multumite de faptul ca trupul lor capata o alta forma, se simt mult mai bine atat pe plan fizic, cat si psihologic si au mai multe avantaje atat in viata personala, cat si in viata profesionala, indeosebi cele care lucreaza in domenii precum televiziune, modelling, actorie etc.

Operatia de marire a sanilor se adreseaza tuturor pacientelor care considera ca sanii lor sunt prea mici sau ca, in urma scaderii in greutate sau a alaptarii, sanii au scazut si nu mai au aceeasi forma. De asemenea, implanturile cu silicon pot sa corecteze si asimetriile mari ale sanilor.

Aceasta interventie nu dureaza mult, insa pacientele au nevoie de o perioada de recuperare in care sa poarte un corset special si sa nu faca prea mult efort fizic, sa renunte la fumat si la consumul de alcool o anumita perioada.

In concluzie, operatia de marire a sanilor sau augmentarea mamara, cum este denumita in termeni medicali specifici, este o operatie extrem de simpla, care nu lasa cicatrice vizibile si nu presupune riscuri prea mari. Asadar, este o operatie sigura si eficienta in acelasi timp, cu efecte miraculoase atat pe plan fizic, cat si psihic.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments