Cazinourile online oferă întotdeauna multe oportunități de distracție. În plus, posibilitățile de câștig nu sunt de ignorat. Partea și mai bună este că poți beneficia de o mulțime de beneficii, mai ales atunci când alegi să joci la un cazino online. La sloturi precum Sizzling Hot sau la jocurile de masă, la configurarea unui cont online, vei primi o serie de bonusuri care îți dau ocazia să joci gratis.

Să aruncăm o privire mai atentă la bonusurile de la cazinoul online și să vedem dacă merită cu adevărat să profiți de ele.

 

Bonusul de depunere

Principalul stimulent pe care îl vei primi de la cazinourile online este bonusul de bun venit. Mai exact, dacă te înregistrezi cu un cont nou și faci un depozit pentru a-ți finanța contul de jucător, ți se va oferi un bonus.

De exemplu, multe cazinouri online vor oferi un bonus de 100%, ceea ce înseamnă că dacă depuneți 100 de Ron, cazinoul va adăuga încă 100 de Ron bonus (un bonus de 100%), ceea ce înseamnă că vei avea 200 Ron pentru a juca. Unele cazinouri vor oferi bonusuri mult mai mari de 100%, sau chiar și un bonus la depozitele ulterioare; nu doar la primul.

Aceste tipuri de bonusuri la depunere sunt comune și nu trebuie ratate. Nu există niciun motiv de îngrijorare, deoarece acest bonus este perfect nrmal. Acesta este doar modul cazinourilor de a concura și de a atrage noi jucători pe platforma lor.

Merită sa profiți de bonusurile de la cazino? • Refu Blog

Rotirile gratuite

Un alt tip de bonus pe care îl vei întâlni frecvent sunt rotirile gratuite. Multe cazinouri vor oferi un bonus de bun venit care va include o  ofertă în bani, la care se adaugă rotiri gratuite. Ceea ce înseamnă că vei putea juca un anumit joc de sloturi de un anumit număr de ori și orice bani pe care îi câștigi de pe urma lui sunt ai tăi.

În general, un bonus de depunere este de preferat pentru că poți folosi banii la orice joc – nu doar la sloturi. Dacă vrei să joci blackjack, ruletă sau orice altceva, ești liber să o faci. Cu toate acestea, rotirile gratuite sunt un avantaj suplimentar, așa că nu ezita să le folosești.

 

Programele de loialitate

Programele de loialitate sunt un tip de bonus care va fi familiar jucătorilor care vizitează frecvent cazinourile terestre mari. Mulți dintre acești entuziaști știu că dacă joci în cazino și îți folosești cardul de jucător, furnizorul de jocuri de noroc îți va oferi adesea diverse beneficii, cum ar fi mese gratuite, camere de hotel sau chiar zboruri cu avionul.

În ceea ce privește cazinourile online, acestea au uneori o ofertă similară prin intermediul programelor de loialitate. Fără a intra în prea multe detalii, premisa generală este că, cu cât joci mai mult, cu atât vei dobândi mai multe privilegii. La urma urmei, cazinourile vor să își recompenseze cei mai fideli clienți.

Nu există niciun dezavantaj în ceea ce privește participarea sau calificarea pentru aceste programe, deoarece ele oferă doar avantaje. Gândește-te la ele ca la recompensele oferite de cardurile de credit: cu cât folosești mai mult cardul, cu atât mai multe puncte vei acumula. La sfârșitul zilei, oricum plănuiești să joci, așa că ai putea la fel de bine să aduni câteva puncte și avantaje în timp ce o faci.

Merită sa profiți de bonusurile de la cazino? • Refu Blog

Posibilitatea de a încerca diferite jocuri

De multe ori, atunci când joci la un cazino online, descoperi că ai la dispoziție mai multe tipuri de avantaje pentru a încerca diferite jocuri. De obicei, vei întâlni aceste stimulente fie când te înregistrezi pentru prima dată, fie când accepți ofertele venite prin newslettere.

 

Cazinourile adaugă permanent jocuri noi și s-ar putea să îți ofere gratuit posibilitatea de a le încerca. De exemplu, dacă au adăugat un nou slot în portofoliu, s-ar putea să te anunțe printr-un e-mail și să îți ofere un jeton gratuit pentru a testa jocul. Sau, uneori, vor adăuga jocuri Live Dealer sau jocuri de masă, iar atunci vor dori ca un număr cât mai mare de utilizatori să le încerce.

Încă o dată, nu există niciun dezavantaj în a folosi aceste cadouri. De fapt, probabil că pierzi dacă decizi să nu iei parte la ele. Profită întotdeauna de aceste opțiuni, deoarece nu aveți literalmente nimic de pierdut.

 

Sunt bonusuri de cazino avantajoase?

După cum probabil ți-ai dat deja seama, nu există niciun motiv pentru care bonusurile de cazinou online nu merită utilizate. Acestea sunt stimulente grozave care te ajută să câștigi, iar dacă le ignori nu ai decât de pierdut.

Există totuși un aspect căruia e nevoie să îi acorzi atenție. Acesta este rulajul.  Bonusurile de bun venit și multe alte avantaje din cazino sunt însoțite de o cerință de rollover sau de pariere, ceea ce înseamnă că trebuie să pariezi banii de un anumit număr de ori înainte de putea a-i retrage.

În termeni simpli, cazinoul nu vrea să se întâmple următoarea situație: depui 100 de Ron, îți oferă un bonus de 100 de Ron și retragi 200 de Ron înainte de a juca vreun joc și de a face un profit rapid. Cu toate acestea, uneori cerințele de rulaj pot fi destul de stricte.

Atunci când accepți orice bonus, asigură-te că citești termenii și condițiile pentru a ști în ce te bagi. În definitiv, poți oricând să renunți la bonus dacă nu vrei să îndeplinești cerința de pariere, dar de obicei este mai bine să accepți bonusul și să fii pur și simplu conștient de această cerință. Acesta este unul dintre dezavantajele, dacă nu singurul, al bonusurilor oferite de cazinourile online.

 

Concluzie

Dacă vrei să beneficiezi de un bonus atunci când joci la un cazino online, pur și simplu citește cu atenție oferta, dar și regulamentul promoției. De obicei, cazinourile online sunt destul de directe în a comunica beneficiile, așa că vei găsi o mulțime de opțiuni.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment