Subscribe
Abonare pentru
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ramona

Iesirea in club ar trebui relaxare cu prietenii si zbantuiala pana nu te mai poti tine pe picioare (dar nu din cauza bauturii)

Friv

In mod normal o persoana educata ar spune ca e misto sa te reintalnesti cu prietenii, sa stai la povesti, sa dansati impreuna, mi se pare ceva normal si foarte ok pentru fiecare persoana sa iasa din starea de stres pe care o are in fiecare zi.
Insa crede-ma ca mai nou aud pe ca colegi, prieteni, „bah..am fost aseara in club, m-am imbatat ca porcu, la 11 am fost acasa” 🙂

Derscanu

In cluburile merg in special tinerii pentru a se da in stamba pe banii printilor si pentru a lega potentiale prietenii cu persoane de sex opus, prietenii pentru cateva saptamani – maxim.
La bar insa, lucrurile sunt simple: sa bei pana cazi jos.

LoL3X

E bine daca combini bautura cu zbenguiala. Si DA,pretul conteaza!

fotograf nunta bucuresti

Sunt toatal contra cluburilor..sa merg sa ma afum…mai cheluti si bani aiurea…ca sa ce…mi se par mult mia fun de exemplu iesirea cu prietenii la iarba verde la un gratar!

Daniela

La faza cu femeile ar trebui sa sti tu raspunsul. Iar rostul unui bar, club e sa stai la o vorba, barfa, etc.

Laurentiu

Iesi in club sa te destinzi, sa ciocnesti cateva pahare(in limita bunului simt), sa asculti o muzica si bineinteles s-o si dansezi si sa fi alaturi de cei alaturi de care te simti cel ma bine: prietenii! Faza cu femeile este oarecum logica, dar depinde in ce conjunctura te afli.