Leave a Reply

7 Comentarii la "Mie nu-mi plac preturile, ma imbat prea des!"

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Ramona
Vizitator

Iesirea in club ar trebui relaxare cu prietenii si zbantuiala pana nu te mai poti tine pe picioare (dar nu din cauza bauturii)

LoL3X
Vizitator

E bine daca combini bautura cu zbenguiala. Si DA,pretul conteaza!

Derscanu
Vizitator

In cluburile merg in special tinerii pentru a se da in stamba pe banii printilor si pentru a lega potentiale prietenii cu persoane de sex opus, prietenii pentru cateva saptamani – maxim.
La bar insa, lucrurile sunt simple: sa bei pana cazi jos.

Friv
Vizitator

In mod normal o persoana educata ar spune ca e misto sa te reintalnesti cu prietenii, sa stai la povesti, sa dansati impreuna, mi se pare ceva normal si foarte ok pentru fiecare persoana sa iasa din starea de stres pe care o are in fiecare zi.
Insa crede-ma ca mai nou aud pe ca colegi, prieteni, „bah..am fost aseara in club, m-am imbatat ca porcu, la 11 am fost acasa” 🙂

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Sunt toatal contra cluburilor..sa merg sa ma afum…mai cheluti si bani aiurea…ca sa ce…mi se par mult mia fun de exemplu iesirea cu prietenii la iarba verde la un gratar!

Daniela
Vizitator

La faza cu femeile ar trebui sa sti tu raspunsul. Iar rostul unui bar, club e sa stai la o vorba, barfa, etc.

Laurentiu
Vizitator

Iesi in club sa te destinzi, sa ciocnesti cateva pahare(in limita bunului simt), sa asculti o muzica si bineinteles s-o si dansezi si sa fi alaturi de cei alaturi de care te simti cel ma bine: prietenii! Faza cu femeile este oarecum logica, dar depinde in ce conjunctura te afli.