Multi oameni s-ar duce la stomatolog acum, daca ar sti ca exista implantul dentar sky fast and fixed bredent!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Multi oameni s-ar duce la stomatolog acum, daca ar sti ca exista implantul dentar sky fast and fixed bredent! - Refu.ro

Cu cat se amana vizita la stomatolog din timp, cu atat se agraveaza problemele. Cine tine din scurt cariile nu ajunge la extractii decat in cazuri foarte rare. Sufera mai putin pacientul care merge regulat la control stomatologic si face detartraj la timp, decat cei care lasa sa se adune tot felul de probleme la dantura.

Cei care amana cu 5-6 luni vizita la stomatolog, de pilda pana in concediul din vara, se gandesc sa nu apara in public cu dantura in lucru. Se stie foarte bine ce inseamna acest lucru. Pentru aceia care au nevoie de reabilitari dentare totale sau partiela a aparut o tehnica noua revolutionara de restaurare rapida a danturii in 24 de ore, implantul dentar Sky Fast and Fixed Bredent!

Aceasta tehnica demonstreaza:

-empatia medicului fata de pacient. Stiind cat de mult conteaza dantura si cat de rau este penalizata o gura stirba, stomatologii s-au gandit la o lucrare fixa intr-o singura zi. Ce s-ar face pacientul care lucreaza la relatii cu publicul, sta fata in fata cu oamenii care ii cer relatii si este nevoit sa vorbeasca peltic si sa lase la vedere dintii de soricel sau gingiile goale? La un bebelus lipsa dintilor reprezinta dragalasenie fiindca se stie ca acestia vor creste, dar la un adult este un semn de degenerare. In plus, fara dantura fixa, pacientul nu ar putea mesteca hrana, ci ar trebui sa manance numai lichide o vreme.

-respect fata de pacient si fata de cei care interactioneaza cu el.

Clinica Dental Premier nu trimite niciodata pe scena sociala un pacient stirb, care sa strice dispozitia celor din jur si cu care interlocutorii sai sa nu se inteleaga. In plus, specialistii de la aceasta clinica se gandesc si la faptul ca oamenii trebuie sa se hraneasca si in timpul tratamentelor stomatologice.

Fast and Fixed Bredent scuteste pacientul de trauma aparitiei in public in situatia deplorabila a omului fara dinti.

Cu toate ca pare incredibil, in aceeasi zi se fac operatiuni importante si complexe, cum ar fi EXTRACŢII + IMPLANTURI + LUCRARE FIXĂ.

Tratamentele sunt nedureroase, iar vindecarea este urgentata prin tehnici performante precum PRGF.

Intregul tratament este cronometrat etapa cu etapa sa se demonstreze incadrarea in cele 24 de ore. De un astfel de tratament poate beneficia si cineva care si-a distrus complet dantura intr-un accident sau care si-a pierdut dintii in urma unui tratament medicamentos sau din cauza parodontozei.

Preturile sunt rezonabile, fiindca pe primul plan ar trebui sa fie imaginea noastra si dupa aceea schimbarea mobilei sau a masinii, cumpararea unor bijuterii din aur sau platina cu diamante.

Aceasta tehnica incurajeaza oamenii care practica aproape toate profesiile din lume sa nu astepte pana la concediul cel mare pentru restaurarea danturii, ci sa se duca astazi, fiindca vor pleca de la cabinet cu o dantura fixa, care nu ii va deranja deloc si ii va ajuta sa isi conserve imaginea din tinerete.

Noile tehnici de la cabinetele stomatologice care nu mai lasa pacientul sa plece cu dantura in lucru impiedica traumele din timpul tratamentelor stomatologice, care pentru pacient par interminabile.

Cu noile procedee de lucru, stomatologia moderna a ajuns atat de departe, incat nimeni nu mai este condamnat sa mearga cu gura stirba pe strada.

 

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments