Muzica Store sau de ce iti trebui un mixer audio profesional

Daca este vorba de muzica electronica, petreceri de club, sau evenimente de acest fel, un mixer audio este un punct definitoriu. Orice dj care se respecta cunoaste acest echipament, pentru ca de aceasta cunoastere depinde intreaga calitate a muzicii sale. Mixerul audio este genul de echipament pe care se poate exersa intr-un mod placut propria creativitate. Exista aproape un infinit de feluri de a “va juca” cu un anumit sunet, ceea ce si explica atractia puternica de care mixerul audio s-a bucurat inca de la aparitie. Un mixer audio este un dispozitiv prin care se controleaza separat semnalele audio. Acesta le “amesteca”, rezultand in final un singur sunet. Efectele speciale ale unui mixer audio se realizeaza tocmai prin aceasta insumare a semnalelor. In materie de muzica live mixerul audio aduce o contributie majora, dar daca este vorba de inregistrari audio atunci importanta acestuia este cruciala si nu poate fi trecuta cu vederea. Din cate se poate observa foarte clar, contributia mixerului nu are nici un egal. Metaforic, el este ca o prelungire a instrumentelor, din aceasta cauza rolul sau este consacrat.

La ce foloseste un mixer audio?

Daca doriti un mixer audio, trebuie sa aveti parte de o consultanta serioasa, pentru a face o alegere potrivita, raportata la proiectele pe care le aveti. Probabil ca prima impresie provocata de un mixer audio este de descurajare, datorita aspectului fizic, existand foarte multe butoane si reglaje. Trebuie sa stiti ca in realitate lucrurile nu stau chiar asa, pentru ca echipamentul este contruit foarte logic, astfel incat sa fie usor de folosit. In primul rand, majoritatea butoanelor sunt duplicate. In al doilea rand, fiecare linie de butoane coordoneaza un anumit instrument, microfon sau o alta sursa. Deci principiul de utilizare este foarte simplu, fiind nevoie doar de un timp scurt pentru familiarizare. Pentru perfectionare este nevoie de repetitie, dar principiile sunt usor de retinut, iar atractivitatea optiunilor va poate motiva sa invatati functiile mixerului intr-un timp destul de scurt, fara cine stie ce efort. In general, primul buton este cel prin care se seteaza volumul. El ajuta la reglarea semnalelor, pentru a fi la acelasi nivel. Mai jos se afla butoanele care regleaza tonalitatea instrumentelor sau a piesei pe care o ascultati. De la tonurile joase, la cele medii si inalte, mixerul ofera un control absolut asupra sunetului. De asemenea, exista setari care reduc zgomotele nedorite, aspect care completeaza perfectiunea acestui echipament. In cazul unui microfon, aceasta posibilitate este absolut necesara. Alte butoane se ocupa desigur de efectele speciale, din ce in ce mai variate daca ne referim la un mixer audio construit mai recent.

Ofertele avantajose si investitii durabile de la Muzica Store

Calitatea unui mixer audio se bazeaza mult pe felul in care au fost construite preamplifcatoarele. In mod evident, un mixer audio performant face diferenta in calitatea sunetului final pe care il doriti. Echipa de profesionisti din spatele magazinului Muzica Store tine in mod special cont de aceste aspecte, pentru a comercializa doar cele mai performante mixere.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments