Netflix in Europa, dupa Franta urmeaza Germania

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Netflix in EuropaNetflix in Europa, dupa Franta urmeaza Germania si daca continua extinderea asa, ajunge si in Romania in scurt timp. Pentru un abonament de 7.99Euro/luna poti avea acces la toate serialele din site.  Dupa Marea Britanie, Suedia, Norvegia, Olanda, Irlanda, Finlanda, Danemarca si Franta, nu cred ca ar mai dura foarte mult sa ajunga Netflix in Romania, mai ales ca avem foarte multi pasionati de seriale care sunt dispusi sa plateasca cei 8 euro/luna decat sa vada serialele de pe Voyo sau cine stie ce seriale o sa aibe noul site DigiPlay, daca si el se compara cu Voyo e clar ca Netflix o sa aibe de castigat in Romania.

Se pare ca Netflix vrea sa ajunga rapid la cei 50 de milioane de abonati din retea, si cu un asa buget au reusit sa-si faca propriile seriale, unele dintre ele fiind chiar reusite. Aici vorbim de House of Cards, Orange is the New Black si BoJack Horseman.

Momentan singurul serviciu cat de cat ok in Romania este HBO GO, care din nefericire ofera doar serialele facute de HBO, nu ar fi fost rau un parteneriat intre Netflix si HBO GO.

Netflix in Europa

Cel mai probabil pe lista se afla Austria si Elvetia ca tari ce ar beneficia in curand de serviciul Netflix, urmate apoi de Belgia si Luxemburg. NU cred ca subtitrarea este ceea ce impedica Netflix sa vina in Romania, si asa 90% din serialele importante sunt subtitrare de echipele romanesti de subtitrari.

Bineinteles ca o parte din serialele din America nu vor fi disponibile si in europa din cauza licentei de acolo, dar totusi o mare parte din seriale sunt disponibile si pentru europeni.

Asa ca sper eu sa vad in curand netflix.ro fiind inregistrat de ei, ca domeniul este momentan inregistrat din martie 2010 cu nameserverele catre wdp-gazduire.ro, care nu am auzit de ei niciodata.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
DanNy

suna interesant, mai ales cu o gama variata de filme artistice/seriale, tot romanu’ va vrea sa vada online un film la o calitate superioara. Nu mi se pare o suma mare, 8 euro/luna, dar sa avem de unde alege.