Nu e atat de dificil sa joci bowling

Imi place foarte mult sa petrec alaturi de prietenii mei fie la un gratar, fie la un meci de fotbal, fie la o terasa undeva unde sa ne simtim bine ca intre prieteni. Obisnuim sa ne invitam in diferite locuri unde sa fim mai multi pentru ca atunci si timpul petrecut impreuna este mai frumos si adunam mai multe amintiri deosebite. Chiar si atunci cand unul din noi vroia sa mearga undeva in concediu, ne anuntam unii pe altii si ne programam toti in aceeasi perioada ca sa fim in acelasi loc tot impreuna. Este adevarat ca faceam cele mai nastrusnice tampenii posibile, insa nu doar la bine am fost impreuna ci si atunci cand unul dintre noi trecea printr-un moment mai dificil faceam tot posibilul sa il ajutam sa treaca mai usor peste incident. Iata ca toate intamplarile petrecute impreuna ne-au unit mai mult si ne simtim ca intre frati. Si atunci cand mergem unii la altii suntem primiti ca oameni de-ai casei de fiecare data.

bowling-669358_640Tot alaturi de prietenii mei am invatat pentru prima data jocul de bowling, habar nu aveam cum se joaca si ce anume am de facut, insa pas cu pas am invatat tot ce aveam de facut incat ma pot considera unul din cei mai buni jucatori. Sunt vreo doua sali la noi in oras unde poti juca lejer bowling si chiar pot spune ca este unul din jocurile care imi plac foarte mult. Ma mai inscriu si la unele competitii care imi aduc unele beneficii dar ceea ce imi place cel mai mult este participarea. Nu e  atat de dificil sa joci bowling

Vreau sa spun ca ma consider unul dintre cei mai norocosi ca am prieteni deosebiti si cand stii acest lucru, te face sa te simti foarte bine si implinit. E foarte bine sa ai pe cine sa te bazezi, si in momentele critice, sau cand treci prin deceptii sa stii ca este cineva acolo care te intelege fara sa te judece si face ce ii sta in putere sa nu te simti singur si lipsit de ajutor. Vreau sa cred ca ei sunt prietenii care te iubesc neconditionat insa nici eu nu sunt din aceia care nu ii pasa de acest lucru si la randu-l meu ii iubesc fara sa astept ceva in schibul acestui lucru.

E trist ca din ce in ce mai multi tineri nu mai stiu astazi sa fie uniti si alaturi de prietenii carora le zic prieteni si e foarte grav sa te simti singur desi toti te vad inconjurat de prieteni. Insa acest lucru se intampla din pacate si sunt multi care stau langa tine doar pentru simplu fapt ca poti sa le fii de folos iar atunci cand vrei sa te sprijini pe ei iti spun ca nu au timp sau ca nu au cum sa te ajute. Cred ca prietenia se invata de la o varsta foarte frageda in care copilul leaga primele prietenii si invata sa imparta si sa se ataseze de cate cineva. Putem observa si noi la cel mic care sunt prietenii lui si ce fel de caracter au insa nu trebuie sa stirbim personalitatea celui mic si nu trebuie sa il lasam sa fie calcat in picioare de vreun asa zis prieten doar ca sa se joace cu el. Daca cel mic se pretuieste pe sine si viitorii lui prieteni il vor pretui pentru ca pe cei de langa noi trebuie sa ii iubim ca pe noi insine si ce vrem ca ei sa ne faca noua sa le facem si noi lor.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru