Nu scriu nicio recenzie aici pentru ca 2015 a fost un an pe cat interesant, pe atat de bizar, un alt cuvant nu ii pot aloca, cu toate ca s-au intamplat foarte multe lucruri marunte nu prea am simtit ca ceva important s-a intamplat in acest an.

Poate ceva standard pentru mine, 2015 a fost un an in care am invatat cateva lucruri noi despre mine, mi-am vazut comportamentul in anumite situatii si am reusit sa invat ceva din asta. Nu o sa zic ca 2016 o sa fie cel mai grozav an ever sau chestii de genul, numai ca astept curios sa vad ce-mi aduce anul ce vine, vreau sa fac ceva important in 2016 chiar daca nu va fi pentru mine, va fi important pentru altcineva.

Pentru ca timpul e asa generos, si ne lasa sa facem greseli si apoi ne da timp sa invatam ceva din ele, sper ca in 2016 sa fac la fel de multe greseli din care sa pot invata, asa cum a fost si in 2015.

Ca sa vorbesc putin de 2015 incep sa cred ca de la an la an incep sa fiu mai putin fricos sa stiu ca urmeaza sa gresesc, si deja sunt mai experimentat pentru a indrepta greseala, fie ca e fata de cineva sau e ceva ce cred eu ca pot imbunatatii.

Pentru ca ultima perioada m-a lasat fix fara nicio energie sa aduc ceva nou pe blog, acest aricol va fi ultimul pentru 2015, sunt chiar curios ce articol va fi in 2016. Daca ai ajuns sa citesti acest articol, atunci ma simt responsabil sa te anunt ca in 2016 am de gand sa scriu articole mai putine, dar mult mai calitative si cat pot eu de informative, daca la inceput nu vor fi foarte bune, o sa ajung la un moment dat sa fiu mai bun la asta, asa ca te invit sa-mi vizitezi blogul si in 2016.

Un an nou fericit, alaturi de prieteni sau oamenii dragi tie.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru