Nunta de vis!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Încă nu mă gândesc la nunta, dar am hotărât să particip și eu la un concurs organizat de Blogatu în colaborare cu Fotograf nunta Bucuresti și Rochii de mireasa.

Premiul oferit este în bani, mai exact 100 lei respectiv 150 lei, pentru a participa este necesar să ai blogul de minim 3 luni și să scrii un articol despre o nuntă de vis.

Nunta de vis! - Refu.roPentru mine personal cea mai tare nuntă la care am fost eu, a fost cea a surorii mele, și a fost așa de tare! Poate din cauză că eram mic și vedeam lucrurile altfel, mi se părea totul atât de magic și parcă era o atmosferă atât de placută încât toată lumea dansa și era veselie pe chipul tuturor, țin minte foarte bine faza când se duce tatal mirelui la el și îi spunea ca a pierdut ceva, și mirele caută prin buzunare, vede că are portofelul și cheile de la mașina, apoi se uită mirat înapoi, și atunci tatal lui îi întreabă de mireasă, și mirele începe să zâmbească și atunci toată muzica și atmosfera s-au schimbat instant, toată lumea știa că s-a furat mireasa.

Personal pentru mine nunta de vis ar fi undeva pe malul unei plaje cu ieșire la ocean totul fiind alb cu câteva scaune și niște umbrele realizate mai exotic. Bineînteles asta este doar o nunta de vis că în realitate nunta are 90% sanse să fie realizată în Romania, peste câtiva ani, nu dau număr :))

Foarte mulți dintre noi vrem cât mai multe, mai ales pentru nunta personală, dar până la urmă o să fie la fel de magică chiar dacă este o nuntă de 100.000 euro sau o nuntă modestă în stilul românesc, tot o să conteze ziua aia pentru tot restul vieții.

Daca te intereseaza marturii nunta, poti sa gasesti cutiuta marturii nunta

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
5 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Anamaria

Cu siguranta a fost o nunta foarte frumoasa ceea a surorii tale si cu siguranta si al tau v-a fi la fel de frumos. Nu conteaza unde este tinut sau cat de multe persoane sunt, important este sa fi inconjurat de cei dragi si care doresc sa faca parte din fericirea ta. Mult succes pentru concurs.

Cristina

Frumos si eu visez la o nunta pe plaja :X:X:X:X:X:X

Laurentiu

Nu stiu cati bani o sa am peste cativa ani, cand o sa ma si insor, insa voi investii cat pot de mult…o sa fie un moment unic si merita fiecare ban

Fotograf nunta Bucuresti

Eu daca o tin in stiul asta o sa raman burlac!