O alta imagine a rusilor!

russian-people-are-awsomeCu toții am văzut rușii în diferite ipostaze, și cu toții îi credem nebuni la cap, că-și făceau foto urcați pe nu știu ce macara sau clădire, că încercau diferite momente extreme, dar sunt și faze în care rușii chiar se implică, am văzut și altă imagine a rușilor care fac diferența, oamenii la care le pasă de lucrurile din jur, și cel mai important, oameniilor din jur. În video-ul care o să-l prezint este vorba doar de o parte din problemele care apar în parcări și pe carosabil.

Dar eu cred că sunt mult mai multe ocazii pentru rușii care pot arăta că ei fac diferența, pentră că răutatea și indiferența a fost în creștere de la an la an, eu cred că este timpul ca fiecare dintre noi să fim mai buni, să facem ceva pentru noi și persoanele din jur. România are și ea partea ei de egoism, dar sper să fie în curs de schimbare.

Tot ce am scris nu are legătură cu faptul că se aproprie paștele, pentru că eu mă gândesc în fiecare zi la asta.

Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bucur

Asadar se poate sa dam dovada ca suntem oameni cu o inima buna si ingaduitoare…mia placut videoclipul maxim.

Fotograf nunta Bucuresti

Nici nu m-am putut uita pana la sfarsti…acest film m-a facut sa nu uit sa fiu mai bun…si sa nu uit cat de multe am si nu realizez!

Ionut

Romania are o doza cam prea mare de egoism, din pacate. E totusi ciudat sa vad videouri cu rusi decat in ipostazele arhicunoscute.